Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
A keszülödes nalunk akkor tart a leghosszabb ideig, ha nincs kedvünk elindulni.
Mondjuk Peternek jo dolga van. En mindent bepakolok, elökeszitek, ö meglogisztikazza, hogy rakjuk be a csomagokat az autoba. Ami persze ugy sosem sikerül. Akkor en kipakolok megint, aztan be es indulunk. A problema nalunk az indulasi stressz. Amikor mar mentünk par kilometert, akkor megnyugszik, de az indulas es az azt megelözö elökeszület mindig idegtepöek
Kesöbb az utazas soran elkezd azon elvezkedni, hogy rossz az auto fogyasztasa, ha en vezetek. Olyankor tudom, hogy mar minden rendben. Szerintem igy vezeti le a stresszt, meg ez a bosszu a pakolasert.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Jelentem, hétkor keltünk, kis csúszással, 8:11-kor indultunk, kb egy órája értünk haza. Közben sokszor megálltunk, mert a kutyáknak és a kölköknek is kell a mozgás, Sopronban mekiben mekreggeliztünk, meg egyszer (már Németországban) ebédeltünk is, ráadásul Nürnbergtől erősen sűrűsödött a forgalom, Würzburg táján már durván tömött kocsisorban haladtunk, ezzel együtt nem sokkal több, mint 10 óra kellett a 900 km-hez. Fogyasztás a magyar szakaszon 7,46, Ausztriában 8,24 (női sofőrrel), Németországban 7,88 l/100km (a lassabb haladás miatt, bár az állandó lassítás-gyorsítás sem tett jót a fogyasztásnak).
Szóval visszatérve a problémádra: nem értem, mi a probléma...
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Hát, Zasszony 10:30 körül kelt, én kb. délben (éjjel még kihasználtam a Ballmer peaket
), utána voltunk a piacon friss rétest enni, kicseréltem egy zárat és 3 előtt elindultunk Miskolcra.
Szóval nem, nálunk egyész gyorsan megy a készülődés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest