Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
A Lidlben tudom, hogy szoktak lenni jó francia és magyar borok is.
Es hogy kell oket kivalasztani? En nagyon ritkan talalok a nem rossznal jobbat. Pl. par eve Bock-tol meg talaltam jot, mostanaban a 2-3k-s kategoriaban szerintem gyengeket arulnak. Ritkan van, hogy 10k-ert veszek bort, oke, abbol van jo is, de ilyen 2-3k-ert boltban nehez.
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Sokféle bor van az Aldiban is, de nem értek hozzá, meg nagyon ritkán is iszunk bort, úgyhogy nem nagyon szoktam nézegetni. Nagyobb üzleteknek (Real, Globus, Rewe Center) van italrészlege, vagy külön italboltja, ott szoktunk néha egyet-egyet venni, de inkább a sörök között tobzódok (nem mintha ahhoz értenék).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- SONY PS4 PRO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest