Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Hát olyan 1.3-1.4 fölött.
Automata: bitang jó a kézi váltója. Megbízhatósági gondja szerintem az automatának nincs, de a vezetési élményből valamennyit el fog venni. Ha az automata vágyad, vagy alapvetően kényelmes utazgatásra vennéd a kocsit, akkor vedd meg simán, baj nem lesz vele. Sima szívó moci nem gyilkolja úgy az automatát, nincs nagy nyomaték, főleg nem kis fordulaton.
Városban növelni fogja a fogyasztást kicsit, autópályán meg csökkenteni. Ellenben IS tulajként nem nagyon érdekel, hogy mennyit fogyaszt.
Amortizáció évente kb. 100.000ft, szervízre nem költesz.
Szerintem kultuszgép lesz belőle, és 1M alá nem nagyon fog menni az értelmes példányok ára soha. Viszonyításként E30, E36, E46 sorhatos példányainak árát érdemes megnézni. Nyilván azt a keveset, amit nem pimpelt szét egy boyracer hülyegyerek sem.
Ha szeretnél egy tesztkört, megoldjuk egy este, miután hazamentem.Integra: nem is mondtam, hogy belevágok ilyenbe. Nem akarok most 300at erre költeni.

Új hozzászólás Aktív témák
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amortizáció évente kb. 100.000ft, szervízre nem költesz.