Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Gondoltam hogy valami ilyesmi hírt fog belőle kreálni a lakájmédia, és az a szomorú sokan be is szopják majd.
emvy: valóban mindegyik vakcina jó lehet (igazából számokat még nem ismerjük keleti vakcinák esetében) és lehet tök mind1 70%vagy 90%
, de herótom van már az ilyen ferdítésektől, fél igazságoktól. -
ToBeY
nagyúr
Kormányunk megint megmondta a frankót, orosz vakcina a legjobb, de még a kínai is jobb mint a pfizer
[link]
Az mellékes hogy melyik ő mennyit adta be eddig ugyebár...
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Amúgy most jöttem rá,hogy ez mai nyitás egyben egy rohadt nagy emberkísérlet is egyben.Vajon egy oltás +2hét megvéd a vírustól zsúfolt közegeben.
-
ToBeY
nagyúr
Most már nálam is elég sűrűn jönnek elő a macskák,szal biztos hegesztenek valamit a szerveren.
-
ToBeY
nagyúr
Az USA és az Oroszok viszonyát elnézve erre nem vennék mérget.DE ne legyen igazam!
De mintha lengyelek már belengették volna, hogy oda keleti vakcinával nem lehet menni (ez lehet fake news
)lenox: Múltkor már volt ilyen, a voda banner kicsinálta az androidos készülékeket és az asztalitit is szépen pörgette. Szerintem most is ez van
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Igen ez furcsa számomra is,hogy nem a második oltáshoz+2hét kötik a védettségi igazolványt,ami valódi védettséget jelenti.Így egy picit orosz rulett feelingje van a dolognak.
bitpork: Nekem is pont ez a dilemmám mint neked.Nem akarok orosz-kínait,de nem fogalmam sincs hogyan lesz az eu által is jóváhagyott oltásom amivel biztosan tudok majd utazgatni nyáron.
-
ToBeY
nagyúr
"Kedves vezető" csak bejelentette amit sejteni lehetett már rég.

Négymillió oltottnál megnyitják a szolgáltatásokat a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek
enyhe push-lás hogy oltasd be magad.Ami elvileg nem kötelező,de ha nincs akkor ülhetsz otthon. -
ToBeY
nagyúr
Én is azt érzem,hogy usa nem fogja elfogadni a keleti vakcinákat.De ne legyen igazam!
-
ToBeY
nagyúr
Instan követek egy fiatal doki csajt aki azt mondta,hogy a 7 hónapos covid tapaszttal a túlsúly elég nagy probléma covid esetén [kép]
-
ToBeY
nagyúr
Én még pufi dzsekiben járok így nem barnultam le egyelőre
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem a jelenléted zavaró hanem a feltűnési viszketegséged, az álandó viccezések amik kicsit sem azok,sokkal inkább fárasztóak.Nem kell csak azért írnod, hogy írj valamit!
Egy alap színvonalát azért jó lenne megütni.Néha
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem akarsz esetleg a Logoszféra-ba átfáradni,hogy ott jól elszórakoztasd magad?

-
ToBeY
nagyúr
Szüleimmel most beszéltem és egy oltás után+2hét után már megküldték védettségi igazolványt.
Ez elég overkill számomra-
Legalább várták volna meg második oltás+2hetet. -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hát a sátorba mégse mehet be bakancsban
Cipő nélkül meg lehetnek meglepetések -
ToBeY
nagyúr
Mindeközben Kína elismerte, hogy nem elég hatékonyak a jelenlegi vakcináik
Én lehet kivárom míg megkínálnak egy mRNS vakcinával....
No,nem mintha eddig bárki keresett volna
-
ToBeY
nagyúr
Van arra valami megbízható statisztika,hogy egy oltás két után milyen védelmet tud kialakítani?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Beteg alatt úgy értettem,hogy kórházi ápolásra szorul,de igen tünetei lehetnek még az oltás ellenére is.
Marcsello31: Vannak dolgok amivel nem szokás viccezni,mert valakinek még esetleg érzékeny pontjára tapintasz.
DE ezt betudom annak,hogy valószínű fiatalka lehetsz és nem futottál még bele a "késbe" emiatt. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ezen picit még csiszolj szerintem.
Ha van védetségi igazolvány, azt jelenti nem lehet beteg és főleg nem hal meg.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Sejtettem még december környékén,hogy valami hasonló lesz.
Nem az állam kötelezz az oltásra,hanem szórakoztató ipar.
Innentől pedig rád van bízva akarod-e a dolgot annyira,hogy beoltasd magad.ps: Számomra biztosan nem,sokkal inkább a utazás,repülés lesz az.Majd meglátjuk ott milyen szabályzás lesz
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Aha, így csak simán nem poénos!
Ha a doki azt mondja szedni kell valami gyógyszert,gondolom nem azért mondja,hogy kicsesszen veled... -
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem jött át
-
ToBeY
nagyúr
Reggel felkeltem és nem hittem a szememnek: mi f@sz ez az időjárás?
Mintha legalábbis December lenne! -
ToBeY
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Értem!Ez csak pro tipp volt...Mivel sok 30-as ismerőm így kapta meg hétvégén az oltást.
De ugye mail címedet szoktad nézni amivel regisztráltál? Vagy az is túl "high tech"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rushty: ez egy privát insta fiók mit kezdjek vele?
btw nem tudom miért privátolta le,régen public volt -
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Az első oltás után adnak valami sajtfecnit amin rajta van az oltás típusa,de nem tudom az mennyire hivatalos.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tudom ezt hogyan ellenőrizhetnék le, hiszen a kis kártyára elvileg nem kerül bele az oltás fajtája.Mondani meg bármit lehet ugyebár...
De simán mondhatják azt, hogy az ő általuk engedélyezett vakcinát fogadják csak el. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Értem, hát ez így eléggé kilátástalannak tűnik sajnos
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem okoskodni szeretnék csak kérdem,köztes állapot nem létezik a gyógyszerezésben?
Amikor még nem csorgónyálú szobanövény,de nem is üvölt egész nap? -
ToBeY
nagyúr
Bakker mi ez az idő?! Három napja még tök szuper idő volt!
-
-
ToBeY
nagyúr
Meglátok még egy babka képet instan vagy face-n nem tudom mit csinálok. Még azt se tudom pontosan milyen, de már most utálom!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Pár éve nyáron akartam útlevelet hosszabbítani/csináltatni,de itt nálunk két hónapot mondtak rá mivel csúcsszezon volt.Aztán meglátogattam a nagyszüleimet (kisvárda környéke) és a helyi okmányirodában/kormányablakban azonnal megcsinálták nekem és kipostázták a BP címemre.Szóval nem minden szar vidéken.
-
ToBeY
nagyúr
Az a durva hogy apumat is csak most szerdán oltották be, aki 65+ cukorbeteg.Jó, mondjuk első nekifutásra pfizer-el
-
ToBeY
nagyúr
Szüleimet ma oltották be és azt mondták minden gördülékenyen ment, mindenki kedves volt és 15p végeztek is.
Ez is Magyarország! -
ToBeY
nagyúr
Mi is bubis vizet veszünk, a menteset senki sem szereti
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nálunk jellemzően a 10 emeletesekben 2x3 lakás van egy emeleten, a 4 emeletes változó,attól függ hány szobás lakások vannak, 3 vagy 4 lakás egy van szinten.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Pont ilyen megfontolásból sok ismerősöm a 10.-re költözött(felettem senki se ugráljon),de ugye ott van lift
De egy négyemeletes tárássasházban szar lehet a 4.re felcipelni két karton vizet minden alkalommal.
-
ToBeY
nagyúr
Ez a mai egy jó nap,mert végre elköltöztek felőlem a suttyók.
Vagy is a főbérlő kipaterolta őket mert már a lakközösségből mindenki felhíva,hogy csináljon valamit,illetve a rendőrséget is több alkalommal rájuk hívták. -
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem nem jön be semmi, le van halva az oldal
-
ToBeY
nagyúr
Szeretem az évszakokat, de azt nem amikor 15p alatt mindegyikben van részem
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
És a Belgák? Ott is brutál a helyzet, pedig szerintem ott van lóvé áz egészségügyben!
Ugyanakkor,ilyen "dzsunka" országoknak jók mutatói. Pl Kazah-ok nak
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nincs baj ha valaki viccezni hiszen mi is szoktunk,de ez a infantilis poénkodás nekem nem gyere be.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Szerintem te vicc topikot keresed,csak nem találod.
tessék segítek. [link] -
ToBeY
nagyúr
Azért remélem kaszinóba lehet majd menni?!
-
ToBeY
nagyúr
Azért nem csak nálunk sok a bolond,csajszi fejére húzta a bugyingóját amikor rászóltak a boltban,hogy nincs rajta maszk
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)