Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
itt is szenteltek, a rolling rock café az, amiről nolf is regélt - nem olyan régen voltam ott, és bizony, csak a név volt az, mi e remek kulináris élvezetet idézte.. (értsd: nemvót ilyen sör)
eh, kemény dolgok ezek, na..
-
Lord Zero
addikt
válasz
Szaszati
üzenetére
közben éles elmémmel és a guglival rájöttem, h a Ožujskot-ról beszéltem, de nem erre gondoltam :-)))))) hanem a karlovackora
sőt, tulajdonképpen még csak nem is a karlovackora gondoltam, hanem egészen konkrétan valami másra, haha
szaszati: hát hogy precisely hol lehet ott kapni, azt nem tudom.. biztos, h kell lennie valahol annak a valaholnak.. millernek pl jó szórása van (hogyígymondjam), sokfelé láttam a világban, de a világ más helyein sosem azt iszom
ja, itt lent a nonstopban senincsen, ezért most meginnék egyetszerk.
de rolling rock akkorsenemnincsen mo-n, és ez nagy hiba! hó kő főlebbezni?
(egy pár éve még volt pedig) -
Lord Zero
addikt
válasz
Szaszati
üzenetére
cseh sör rulzik, rulzik, hajhaj..
az említett miller is jófajta, szeretem, de főleg azt szeretem, h ilyen kurvajó téma van, amihez szeretek olyan hozzászólásokat írni, h szeretem :-))))
naszóval, ha már júeszéj cuccról van szó, én anno kedveltem ám a rolling rockot, kellemes, könnyed, üdítő.. magas, hosszúcombú.. ja, nem..
évek óta nem kapni magyarországon. ménem?szerk.
kolombusz 33239: piros ursus, az is jószerk2.
ööö, a horvátoknál van valami o-betűs, nem jut eszembe bele most, de az nem rossz, eleinte nem ízlett, aztán a hatodik után határozottan véleményt kellett reformálnom : )) -
Lord Zero
addikt
csak úgy ni beírni ide, hogy kurvaélet, az ér?
mérne érne -
Lord Zero
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
C - crescendo (azaz dagadó, holott csökken)
D - decrescendo (azaz csökkenő, holott dagad)innen aztán remekül dedukálták az ókoriak, h a hold az biza csalfa egy jószág..
ps.
te figyejjémá, freud egy tutira szaftos esszét tudna erről rittyenteni, én viszont csak simán megkérdem: mi ez a
-addiktság?
minimum egy ilyen szmájli minden hszodban ott lebzsel
(védjegyre gyúrsz, mint jánoskának a
?) -
-
Lord Zero
addikt
ez - beleértve a kiscsajos videót - már csak okozat
réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban nem ilyenekre vágott vissza birodalomkomolyan mondom, lenne értelme leírni az egész kurva anamnézist/kórképet, aztán elég lenne csak egy link, ha vki - sokszor joggal! - érteltlenül szemlélődik/kérdez (és értelmezni próbál)
(sőt, simán mehetne alapelvekbe, lol, hisz fórum-jelenség after all - bug vagy fícsör, mindegy is) -
Lord Zero
addikt
meddig terjed a zero tolerance?
az ilyen egyedek nem is logáutolhatnak (ejtsd: blogot sem írhatnak)? -
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
aurora
de az
előre kurvák, gengszterek,
bízni szeretnék bennetek
az sokkal jobb : )) -
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
én már igen
de egyik sem ien izgalmasmit ér az élet fűszer nélkül, nemtepár?
-
Lord Zero
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
pedig ama költemény gyönyörű darab.. ;))
-
Lord Zero
addikt
katica, fokukac, a neduddki olvasatról: vagy rosszul értelmezitek az úrilány homályba sejlő terminológiáját, vagy perverzek vagytok
szinte biztos, h ez utóbbi...

-
Lord Zero
addikt
valamikor réges-régen, még az offtopik tizennemtomhányasban leírtam
olvass vissza, eheszerk.
a lényeg, h a művelet végén mindig egy olyan számot kapsz, ami a 9 egész számú többszöröse
a program ezek mellé (tehát 9, 18, 27, stb) rendel egy szimbólumot - ami minden újraindításnál változik, h még szemfényvesztőbb legyen -, és ezt mutatja meg -
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
arcfelismerő.. hm, mondjuk beadom a saját arcképemet, mire a gugli megmondja, h jeeee, that's you! ?

vagy ez egy távolabbi jövő? -
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
pedig milyen ütős lenne, de komolyan
ps.
itt beszélgessünk, vagy a kufirctopikban? : ))) -
Lord Zero
addikt
szeretném, ha a guglinak lenne egy képkereső fícsöre
jójó, várjá, mer nem arra gondolok, bazeg, ami most vanhanem arra gondolok, h lenne egy képem, mondjuk (példa) shot egy múviból, oszt azt a képet beadagolnám neki, jól, alaposan, tövig ha kell, ő meg megaszondaná, h hol lelhető még fel (pl a múvit magát kihozná, mint találat, vagy plakátokat, ilyesmik).
lesz ilyen? biztos, de mikor?
türelmetlen vagyok -
Lord Zero
addikt
lemenjek még egy sörért?
uszkve 6 percetek van a helyes válaszra *
* - nem, nem megadni azt. kitalálni
-
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Isten nevének hiába szádba vétele - ööööö, nem szeretnélek zavarba hozni, sem téged, sem verust (bullshit, dehogyisnem
), de az ott igazából szádra vétele..
csak mondomde pánikra nincs ok, ne aggódj, mindenkiben működik egy kis freud ;-]
-
Lord Zero
addikt
mi baj a káromkodással? elsődleges vonalban ajánlott kanalizálási forma, a legtutibb verbális csatabárd, lol
pláne ha nem szoktál, akkor az igazán jó - én pl már kurvára unom azt mondani, h basszameg. hatástalan, varázsa kopott, the magic's gone.
mondogatom, és nem történik semmi.ahhh, bárcsak most mondhatnám először, h basszameg. de már késő
az élet ilyen -
Lord Zero
addikt
a gyűlöletbe elfáradni olyan, mint megállni a zuhanásban... aztán tovább
faszba...
-
Lord Zero
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére

jah, hát egy ilyen post után fasznak van kedve klikkelni : )))
(pedig a legjobb arcok evö, akik ottan nótáznak, biza!)peterket: én kifejezetten örülök annak, h nem magyarázzák el, mit és hogyan fogok látni és/vagy kell értékelnem
a jutjúbos cuccok nagyrészét átugrom magam is, de esélyt mindegyik kap (pár másodperceset, legalább). majd utána "döntök"milyen jó már nekem, h ennyire szabad a szellemem, nem? ;-]
-
Lord Zero
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
kinéztem
nem láttam semmit
semmit.. -
Lord Zero
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
aham, olyan, mint a soho-negyed legjobbjai
from dusk till dawn
: ) -
Lord Zero
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
nem zárták be..
sex's not dead :-)) -
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"Asztólia"? - téged ledobtak a padlóla, de dulván, vagy mi? : ))
-
Lord Zero
addikt
ugye nem csak nekem tűnt fel, h gyakorlatilag az ot-lakók nyúzzák a szextopikot? :-))
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
basszus, a szextopikban épp ugyanebben a percben okították az ijb-t
-
Lord Zero
addikt
nem tudok cserélni, nem tudok cserélni, nem tudok cserélni..!
-
Lord Zero
addikt
már csak egy óra, és sodoma/gomorra kapui újra megnyílnak...

szerk.
persze, hamarkodók mindig vannak, látom -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
figyelj blacksoul, régóta ismerjük egymást (ahh, régi daliás mallorcai románcok.. ), tudod, h kedvellek, meg minden, de most komolyan nem értelek
szépen leül a zacc, aztán leszűrve már tisztul a kép - milyen kép? milyen zacc? esküszöm nem értem, mit vártál/vártatok ettől. beszélni róla, ahogy képzelted? mégis, hogyan/miről? tanácsokat, kérdéseket várunk, h elhangozzanak? esetleg teóriákat, h mi a különbség a dugás meg a szeretkezés között (merthogy van)? és mindezt közönségszavazásra és/vagy széttépetésre bocsájtani?
(amúgy szerintem tegnap éjszaka itt kurvasokan egy óra alatt több mindent kipakoltak magukból, mint egy év alatt összesen)a te szelekciód meg megadatik, itt, az offtopikban. nekem sokkal szimpatikusabb az, h naponta beírod ide a bűvös szót, és az épp aktuális gondolatkörítést hozzá. és a reakciók is személyre szabottan, neked szánva születnek. sokkal hitelesebb és sokkal emberibb.
nehogymá ideológiát tegyünk egy ilyen topik mögé basszus.
szerk.
ja, csak hogy tiszta legyen: fentiek nem arról szóltak, h ne legyen ilyen topik, csupán furcsállom, h koncepcióval ruházod fel, akármilyennel.. -
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
aha, és most tegye fel a kezét, aki nem erre számított
mosmongyam, h énmegaszontam?szerk.
tbs: én is feszítettem erőt, ne aggódj. nem értenek ezek semmiccsenem : )))) -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
kösz, mostmár világosan látok : ))
ad1. épp a topikodat akartam védeni azzal, h ne ilyeneken bukjon el - h na emberek, mondtuk, h ezt/így ne - és ezzel úgy zárják rövidre, h a kötelező (?) ostoba formaiság vegye a vérét annak, aminek tulképp szántad
ad2. légy őszinte: mit vársz, mennyire szelektáljon? (nem az elképzelést vitatom, a közeget) -
Lord Zero
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
tyüha...
ebben az a poén, h ide simán be szoktuk írni a szokásos verbális kis fűszer-adalékokat, mint (fa)pina meg dugás, meg ilyenek (csak idézek), de ha ugyanezt ott tesszük, azért guillotine jár /minimum/, gondolom (így lesz, hidd el)a szabadság tekerentyűs dolog, hiába..
szerk.
de tesztüzemnek jó lesz : )szerk2.
vald kedvéért (hogy kapná be): most akkor melyik a szextopik? -
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
nem, ott én dolgozom
nem figyelsz...más:
ifjú lelkes barátunk blogbejegyzései ön- vagy idegenkezűség által vettetnek véget pár perc után?? -
Lord Zero
addikt
válasz
venember83
üzenetére
óbazeg... épp most tértem vissza és láttam, h nincs mit látnom.. pedig olyan volt ő, mint üdítő spangli a kockarengetegben :-))))
miért, miért? -
Lord Zero
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
nem, nem, nem erre gondoltam, itt
tényleg volt -
Lord Zero
addikt
hm, látom volt egyszer egy szextopik..
de elbasztátok: ))))
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-addiktság?
?)

szmájlival mondod????