Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Ha most azt mondom, hogy jó egy éve, amikor a mostani Samsungot megvettem, egy Alcatelért voltam megzavarodva ( ez előtt az összes telóm Alcatel volt - csak mert nem sokan veszik ), akkor minimum kiröhögtök, de legalábbis furcsán meredtek a monitorra

Hogy miért lett Samsung? Mert az adott Alcatelt ( OT-S853 ) nem tudtam beszerezni, mert a szolgáltató leállt a kereskedelmével és a pult mögött helyet foglaló hölgy Nokiát ajánlott elsőre. De mivel mindenkinek az van, nekem nem kellett ( ki is akadt az eladó, azt mondta ilyennel még nem találkozott - én hülye meg még randit sem kértem Tőle
)Mostanra alább adtam a dolgot és megpróbáltam úgy választani, hogy lehetőleg legyen benne kékfog, infra, meg valami jobbacska felbontású kamera - hátha szükségem lesz rá valamikor az áldatlan útviszonyok miatt, felnitörés esetén, defektes kerék mellett ácsorogva
Így lett a 3110C... 
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
bandus
üzenetére
hát, annyira nem dícsérik...
Mondjuk én kis önző gé vagyok, ezért nálam csakis olyan talafon jöhet szóba, amire 2(!) év gari van, amik (legjobb tudomásom szerint) ezek:
-SE
-Nokia
-Sharp
-egynémely Samsung készülékNem is tudom ki húzta le ordenáré módon (kommenteket nézve amúgy jogosan) egy Logout cikkben az U600-at...

Aktív témák
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- TCL LCD és LED TV-k
- Metal topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest