Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
két éve lementem 79-re, és a 3. vagy a 4. lukat használtam. Most már ki kell fújnom az elsőhöz is
93 kilóval. Mondták is a többiek hogy milyen jól néztem ki 80 kilós alatt. Csak kár hogy férfibarátaim jegyezték meg. de lehet hogy a csajok meg némán sóvárogtak ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csacsi: nem fanyalgok mostanában, mert nem válogathatok túl sokat, de azért a fekete pilótabárányok nem mozgatják meg a fantáziám
Bash: Az a baj, hogy tudom, hogy eddig többet ettem mint kellett volna, tehát ha felannyit eszek mint eddig, akkor fogja pont fedezni az energiaigényemet, és még a fölösleges emésztés sem veszi el az energiát. Márminthogy az emésztéshez elég sok vért használ fel az ember, én el is szoktam álmosodni ha sokat eszem. De kétségtelen, hogy mostanában már megint összevissza zabáltam. Valami természetes étvágycsökkentő nem ártana, mert én sajnos élvezem az ízeket, az evést úgy mindenestől.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fogyjunk le!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

93 kilóval. Mondták is a többiek hogy milyen jól néztem ki 80 kilós alatt. Csak kár hogy férfibarátaim jegyezték meg. de lehet hogy a csajok meg némán sóvárogtak ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)