- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én mindössze annyit írtam, hogy nem ismerjük a körülményeket, ne ítéljünk elhamarkodottan.
Azt is hozzátettem, hogy nem kívánom védeni a gázolót. Kifejtettem azt is, hogy nem segített volna az sem, ha megáll, de emberközelibb lett volna.
Csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy akármi is vezethetett ahhoz, hogy a dolog így végződött.
Te is közlekedsz autóval - nap mint nap. Tudod, hogy akármikor adódhat olyan helyzet a forgalomban, amit nem lehet elkerülni. Ahogyan (Kolombusz) is írta az imént az utak csúsznak.
El tudom képzelni, hogy mit érezhetsz most. Van háziállatom, kettő is. Szőrgombóc koruktól nevelgetem őket, családtagok.
Tudom milyen az, amikor beteg és nem tudja elmondani mi a baj, csak néz rád tágra nyílt szemekkel és nem úgy viselkedik, ahogyan szokott.
Tudod, hogy baj van, de csak sejted, hogy mi lehet a baj. Az állatorvosnak is csak a sejtéseidet tudod elmondani.Tudom milyen érzés, amikor elveszti az ember egy "családtagját", átérzem a fájdalmadat. Eszemben sem volt megsérteni...
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest