Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Az egyik itt kuporgott az ölemben - simán éreztem, hogy majd kiugrik a szíve a helyéről. Hegyezte a fülét, kitágult pupillákkal nézett szét riadtan ( nem, nem lövöm a macskákat semmivel ) és látszott rajta, hogy qrvára nem élvezi a műsort...
A másik itt ült mellettem és hasonlóan hegyezte a füleit - minden egyes tetves közeli robbanásnál összerezzent...
Szerencsére eddig nem vettem észre, hogy bármelyik is tépkedné a szőrét idegségében - remélem nem is fogja...
@26010 Véncsont: SUV-ot nem vennék akkor sem, ha kapnék annyit a vesémért, hogy vehessek - nem bírom a batárokat... Falat nem döntök, mert az piszokkal jár, viszont a már említett kar letépős rituálét majdnem megléptem...

-
Boldog Új Évet mindnekinek.
Nálunk apum hozta a formáját, szabályos kis aug.20.át rendezett, de jó volt
Kutyának annyi baja volt,hogy kiitta a vödörből a vizet, meg néha rávakkantott a rakétákra. Nála ez nem meglepő, anno amikör a lapokat vágták a teraszra/konyhába simán aludt a gép mellett, talán 1x megszaglászta 
Mondjuk nálunk szokott a nappaliban a szőnyegen is dögleni, konyhába csak akkor megy, ha kaját akar

Bubu79 Családi házban lakunk, rá adásul sarokház, hátsó szomszéd is messze van, oldalsó meg nem volt otthon /a kutya se
/
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Google Pixel topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux Mint
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
- Eladó komplett Gaming állomás
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 21Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 327Hó
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kutyának annyi baja volt,hogy kiitta a vödörből a vizet, meg néha rávakkantott a rakétákra. Nála ez nem meglepő, anno amikör a lapokat vágták a teraszra/konyhába simán aludt a gép mellett, talán 1x megszaglászta