- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Félretehetsz egy pár kisebbet, denevéreset.

Erről jut eszembe, Krk-n ettünk félig átsütött marhahúst, steak-nek annyira nem mondanám, mert szemüveglencsényi átmérőjű hússzeletek voltak, de az átsütés előírás szerint volt. Beleszúrtam a villát, és mikor kihúztam, a vége picit piros volt. És mikor megvágtam a késsel, akkor olyan félig olajos, félig véres cucc folyt ki egy kevés. De a felülete finoman szépen át volt sütve, és fűszerileg is rendben volt. És a čevapčica viszont valóban egy jó kaja, majd mindjárt töltök is le receptet, mert előbb-utóbb össze kéne ütni egy pár rudacskával. A nagy túrán meg elég sokszor ettem Boszniában is, meg Montenegróban is vagy vegyes grillmixet, vagy amolyan ''hamburgerhúst'' ami valójában helyi módon elkészített és fűszerezett grillezett darált hús, de nem fasírt, nem čevapčíči, nem hamburger, szóval csak simán jó izé.
Amúgy hogy mondják angolul egy emberre hogy montenegrói? mert van croatian, serbian, bosnian, de ...? mert eddig lehettek volna serbians, de egy ideje hivatalosan sem, és ha őket kérdezzük régóta nem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest