- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Félretehetsz egy pár kisebbet, denevéreset.

Erről jut eszembe, Krk-n ettünk félig átsütött marhahúst, steak-nek annyira nem mondanám, mert szemüveglencsényi átmérőjű hússzeletek voltak, de az átsütés előírás szerint volt. Beleszúrtam a villát, és mikor kihúztam, a vége picit piros volt. És mikor megvágtam a késsel, akkor olyan félig olajos, félig véres cucc folyt ki egy kevés. De a felülete finoman szépen át volt sütve, és fűszerileg is rendben volt. És a čevapčica viszont valóban egy jó kaja, majd mindjárt töltök is le receptet, mert előbb-utóbb össze kéne ütni egy pár rudacskával. A nagy túrán meg elég sokszor ettem Boszniában is, meg Montenegróban is vagy vegyes grillmixet, vagy amolyan ''hamburgerhúst'' ami valójában helyi módon elkészített és fűszerezett grillezett darált hús, de nem fasírt, nem čevapčíči, nem hamburger, szóval csak simán jó izé.
Amúgy hogy mondják angolul egy emberre hogy montenegrói? mert van croatian, serbian, bosnian, de ...? mert eddig lehettek volna serbians, de egy ideje hivatalosan sem, és ha őket kérdezzük régóta nem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest