Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Google Pixel topik
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Még nem adtam fel - nincsen rajta elég bélyeg

Tényleg elszomorító - adott egy nyelv, melytől ízesebbet, kifejezőbbet nem ismerek, rengeteg szóval, rengeteg lehetőséggel, hogy kifejezhesd Magad és gondolataidat - és legyakják ( hogy mondjak én is valami szépet
).Biztosan az lehet a kulcs a szövegértelmezésnél, hogy a többség könyvet csak addig tart a kezében, amíg felteszi a polcra ( de ezt is csak jó esetben )...
Én is utáltam a kötelező olvasmányokat - de nem utáltam olvasni. Olvastam mást - színesebbet, olyat, ami érdekelt.
De úgy tűnik ez is egy olyan dolog, ami szépen lassan kihal a jelenkorban...Azt hiszem Vénember foglamazta meg pár napja, hogy jók a pdf-es könyvek, de az igazi az, ha az ember kézbe veheti az olvasmányát - ledől az ágyra, vagy elhelyezkedik kedvenc karosszékében és úgy olvas.
Mert jó lapozgatni.
Jó érezni a papír illatát, miközben egy élménnyel leszel gazdagabb, melyet másnak köszönhetsz - nem is másnak, hanem másoknak, hiszen dolgozott rajta az író, a tördelő, a nyomdász - és még rajtuk kívül sok-sok olyan ember, aki azért fáradozott, hogy valami olyat kaphass a kezedbe, ami örömet okoz...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).