- A Razr 70 is előkerült
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Még nem adtam fel - nincsen rajta elég bélyeg

Tényleg elszomorító - adott egy nyelv, melytől ízesebbet, kifejezőbbet nem ismerek, rengeteg szóval, rengeteg lehetőséggel, hogy kifejezhesd Magad és gondolataidat - és legyakják ( hogy mondjak én is valami szépet
).Biztosan az lehet a kulcs a szövegértelmezésnél, hogy a többség könyvet csak addig tart a kezében, amíg felteszi a polcra ( de ezt is csak jó esetben )...
Én is utáltam a kötelező olvasmányokat - de nem utáltam olvasni. Olvastam mást - színesebbet, olyat, ami érdekelt.
De úgy tűnik ez is egy olyan dolog, ami szépen lassan kihal a jelenkorban...Azt hiszem Vénember foglamazta meg pár napja, hogy jók a pdf-es könyvek, de az igazi az, ha az ember kézbe veheti az olvasmányát - ledől az ágyra, vagy elhelyezkedik kedvenc karosszékében és úgy olvas.
Mert jó lapozgatni.
Jó érezni a papír illatát, miközben egy élménnyel leszel gazdagabb, melyet másnak köszönhetsz - nem is másnak, hanem másoknak, hiszen dolgozott rajta az író, a tördelő, a nyomdász - és még rajtuk kívül sok-sok olyan ember, aki azért fáradozott, hogy valami olyat kaphass a kezedbe, ami örömet okoz...
Aktív témák
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).