- Google Pixel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Pedig de - a technológia sajátossága
Hadd nyugtassalak meg, van rosszabb ilyen szempontból, mint a CRT - ahogy hallani a plazma képernyő is erősen hajlamos a beégésre - pedig nagyságrendekkel többet kérnek el érte, mint egy katódsugárcsöves dobozért 
Az LCD technikánál a beégés jelensége ismeretlen, bár előfordulhat, hogy "beragad" egy-egy pixel, ha sokáig van ugyanaz a kép a képernyőn, de ez kellően gyors képváltásokkal regenerálható ( nem a bedöglött pixelekre gondolok, amik a kapcsolótranyó hibájából maradnak fehér, vagy fekete állásban, azon nem segít a képváltogatás )
bolondember: gyanúsak nekem ezek a szélsőséges érzelemnyilvánítások
Mondd ki nyugodtan, hogy szereccc
Bár el kell, hogy keserítselek - nem vagy az esetem, nem bírom a bundás/szőrös jószágokat, főleg nem, ha szintén hőmérőszondával rendelkeznek az univerzális csatlakozási ponton

Aktív témák
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hadd nyugtassalak meg, van rosszabb ilyen szempontból, mint a CRT - ahogy hallani a plazma képernyő is erősen hajlamos a beégésre - pedig nagyságrendekkel többet kérnek el érte, mint egy katódsugárcsöves dobozért
Mondd ki nyugodtan, hogy szereccc
Bár el kell, hogy keserítselek - nem vagy az esetem, nem bírom a bundás/szőrös jószágokat, főleg nem, ha szintén hőmérőszondával rendelkeznek az univerzális csatlakozási ponton