Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezen a stádiumon már túlvagyok. A jó csajokat már mind leszólítottam, de nemigen lehettem az esetük, mert rövid úton leráztak. A kevésbé jó csajokat leszólítottam, de mindegyiknek van barátja már 5 éve és hűségesek. A nem jó csajokat nem szólítom le, vagy ha mégis, akkor nem azt akarom tőlük amit a jó csajoktól. Leginkább semmit nem akarok tőlük.
A normális csajok meg egy külön téma. Hogy jó is legyen meg normális is...hát nehéz ügy. Ennyire nem nagy ez a város.
De azt már kifejtettem, nem akarom megint, hogy a normális jó csajok vagy fiatalok, és pasiznak ahogy tudnak mert megtehetik, vagy érettebbek, és épp a hosszú kapcsolatukban vannak benne, ami épp 4-7 éve tart, vagy épp nemrég ért véget a hosszú kapcsolatuk, ami után nemakarnak komoly kapcsolatot, csak vadászgatnak, de nem kifejezetten az olyan lúzertípusokra mint én. Mert ezek alapján mégiscsak lúzer lehetek.
Már megint túlbonyolítotam..
Bubu: ja, kb ez az állapot.
Aktív témák
- SAPPHIRE INCA EP-10 GPU szerver ÜRESEN/kártyákkal
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest