Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
fene az éhes beleteket
Nekem meg még van vagy 50 oldal, és már pattanásig fokozódik a helyzet, de már könnyezik a szemem. 10 deka sajtnak odalett. kéne még egy bögre hűvös tej, de nem akarom a mikrót zörgetni, a hűtőből meg nagyon hideg..Viszlát: Érdekes, a nagyon fáradt szervezet nem tud hirtelen megnyugodni. Én mikor régebben reggel 8-ra értem haza szilveszterkor, vagy más bulikból, akkor fél9-től 11-ig tudtam csak aludni, de aztán estefelé már a filmeket bőrön át néztem

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem meg még van vagy 50 oldal, és már pattanásig fokozódik a helyzet, de már könnyezik a szemem. 10 deka sajtnak odalett. kéne még egy bögre hűvös tej, de nem akarom a mikrót zörgetni, a hűtőből meg nagyon hideg..