Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Mert Te lennél egy manó? Azok nem kicsik?
, ezt a János lecsúnyázásáért kaptad
. kb olyan régi és olyan magyar mint az Éva, bár én meg azt nem szeretem
főleg az Ildikót, jájj volt vagy 2-3 Ildikóval dolgom az életben, senem negatív senem pozitív, olyan semleges semmilyen
. Az, hogy Te még mindíg így beszélsz arról a Jánosról és éppen ezért nem is tetszik neked ez a név, az azt jelenti, hogy még érzelmileg nem tudtál elszakadni tőle, lehet hogy még haragszol rá, de a harag és a szerelem érzések, és nem sok kell hozzá hogy átváltozzon egyik a másikra, tudja a pasid hogy magadban még mindíg arra a Jánosra gondolsz? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- APC 1500VA LCD kijelzős szünetmentes GARANCIÁLIS ÚJ eladó
- Vízvezeték szerelő 0 24 Gyors és szakszerű megoldások
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ezt a János lecsúnyázásáért kaptad
. kb olyan régi és olyan magyar mint az Éva, bár én meg azt nem szeretem
. Az, hogy Te még mindíg így beszélsz arról a Jánosról és éppen ezért nem is tetszik neked ez a név, az azt jelenti, hogy még érzelmileg nem tudtál elszakadni tőle, lehet hogy még haragszol rá, de a harag és a szerelem érzések, és nem sok kell hozzá hogy átváltozzon egyik a másikra, tudja a pasid hogy magadban még mindíg arra a Jánosra gondolsz?