Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ne haragudj de én azt gondolom ez igenis közösség, főként a Fáradt gőz. Ezt szerintem csak te látod ugy hogy moderátorok/HG-k külön réteg és vannak a sima felhasználók, aminek te nem vagy mondható, lévén elég magas rangod van. Nem csak NG dolgozik azon önszántából hogy a forumot közelebbhozza. Netán a Mod-user távlatot csökkentse. Öszintén szólva nekem az hogy itt valaki moderátor, az nem jelent SEMMIT, ő mást lát a forumbol mint én, kapott egy sor IP-t meg 1-2jogot, ennyi. Ettől ő más lett emberlieg? nem, maximum felelőség teljesebben kell megszólalnia. Ha te azt gondolod ez nem egy közösség akkor nemtudom mit tetkintessz annak.
Ha azt nem is mondom hogy barátokat szereztem itt de mindenképp a 3. Otthonom a PH. Hazajövök egyböl nyitom, olvasom, valamennyire együtt élek itt emberekkel (többek közt veled is te mafla
). De csak a teljesség igénye nélkül, amikor apámra nem számithattam Bash, meg I_am_the_one
alias I_am, tett helyre, mások terelgettek. Az első lanomon Kalandor melett ültem és sokat segitett. Az első sörözés alatt dodi páleszéltöl majdnem összehánytam magam, és sorolhatnám. Valamennyire itt nőttem fel, ezek között az emberek között, csak mint user, és most megakarsz gyözni róla hogy ez nem egy közösség?A jelen esetbe nem kivánok belefolyni,
1. nem voltam ott
2. VladimirR-t krédeztem a történtekröl és azt mondta volt előélete Whas és Kalandor között, ebbe ismét nem folynék bele. Mindkét fél ismert a forumon, bár IRC-re nem járok.Azt pedig fölöslegesnek tartom hogy most "felkelő hajadonok
" vagy "áldozatok". Elvonuljanak, lásd (Kolombusz), ezek után ki fog Nissant ajánlani a milyenótót vegyek topikba? Bele se gondolok hogy DFX is megsértődik, meg még 1-2ember és Rick4 egyedül marad a V6os 3lityós gépekkel
.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- BestBuy ruhás topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). De csak a teljesség igénye nélkül, amikor apámra nem számithattam Bash, meg I_am_the_one
alias I_am, tett helyre, mások terelgettek. Az első lanomon Kalandor melett ültem és sokat segitett. Az első sörözés alatt dodi páleszéltöl majdnem összehánytam magam, és sorolhatnám. Valamennyire itt nőttem fel, ezek között az emberek között, csak mint user, és most megakarsz gyözni róla hogy ez nem egy közösség?
" vagy "áldozatok". Elvonuljanak, lásd (Kolombusz), ezek után ki fog Nissant ajánlani a milyenótót vegyek topikba? Bele se gondolok hogy DFX is megsértődik, meg még 1-2ember és Rick4 egyedül marad a V6os 3lityós gépekkel