Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Felrobbanok
A páromtól kaptam ajándékba szednvicssütőt, erre be akarja dobni melóhelyen a közösbe, nem érti miért zavar, hogy mások is használják az edényeinket
Mondtam veszek oda másikat, ez az én ajándékom, erre bepukkadt
Mi fizettük a hűtőt, kávéfőzőt, mikrót (mellesleg a mikrót is én kaptam)... totál le is van lakva, már is. És egyetlen jó szót nem hallunk a "kedves" kolleginától, csak furkál miket a hátunk mögött. És rakjuk ki az evőeszközt is, hagy használja. Még mit nem, azért ne csulázza már össze, amit a számba veszek 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A páromtól kaptam ajándékba szednvicssütőt, erre be akarja dobni melóhelyen a közösbe, nem érti miért zavar, hogy mások is használják az edényeinket
Mi fizettük a hűtőt, kávéfőzőt, mikrót (mellesleg a mikrót is én kaptam)... totál le is van lakva, már is. És egyetlen jó szót nem hallunk a "kedves" kolleginától, csak furkál miket a hátunk mögött. És rakjuk ki az evőeszközt is, hagy használja. Még mit nem, azért ne csulázza már össze, amit a számba veszek