Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Jaj, eltévedtem, ez itt most az osztályozzuk a pasikat topik? Belépés csak fényképpel?

BlacKSouL: Öregebb korban, azért eltűnik ám a csajok Brad/Rambo kinézet/testfelépítés igénye. Rájönnek, hogy az életben egy kicsit máshogy mennek a dolgok. Fehér ló helyett megteszi a szürke is. Javítsatok ki, ha tévednék. (Szerintem fordítva is igaz, bár van akinél ez már viszonylag korán tudatosul (személy szerint én mindig többre értékeltem ha egy nővel tudtam beszélgetni, nevetni, minthogy C+os melltartót viseljen, ne tudjam megcsípni a bőrt a hasán...))
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AOC 27G4XED FHD/IPS/180HZ (056)
- AOC 25G3ZM FHD/240HZ/0.5MS (055)
- Üzletből, Hp gyártói garanciával, HP EliteBook 840 G11 ultra 5-125u/16GBRAM/512GBSSD/HULLHD+ kijelző
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- SAPPHIRE INCA EP-10 GPU szerver ÜRESEN/kártyákkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DJI mini 3 drón display unit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest