Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Jah, egyébként, bár nem láttam a részletes adást, de szerintem kb az lesz, mint amikor nővéremtől elemelték egyik boltban pénztárcáját a táskából. Az egyik eladó látta, de nem mert tanuskodni, mert félt, hogy megverik. A rendőrök meg azt mondták, hogy mondja meg nővérem a bankók sorozatszámát (Na köszi.. A címleteket tudta, meg kicsit sem volt feltűnő, hogy friss ropogós 20.000esből van 3 darab egy utolsó senkiházi.... szal nála) Sajnos és akkor nem voltam otthon, de az tuti, hogyha vele vagyok, akkor mire a rendőrök kiérnek, addigra a pénzt már visszaadták volna.
Szal mondja meg a telefon IMEI számát, és a bankók sorszámát, mert ugyan látszik, hogy ellopják, node lehet az csak egy féltégla is, meg egy köteg papír,nem? És csak be akarják mártani szegény ártatlanokat.
szerk: Az meg különösen okos dolog volt, hogy bent a rendőrségen az elkövetők előtt kellett nővéremnek bediktálnia az adatait, a lakcímét, stb....)
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest