Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
djtoomi
üzenetére
Testnevelés nekem középiskolában nagy élmény volt. Tudniillik én réges régen röplabdáztam versenyszerűen (általános isk.ban, szóval még az özönvíz előtt
). Elkerültem középsuliba, ahol hát khm.. egy kisééé igénytelen volt a háló (kb fél méterrel volt alacsonyabb, mint kéne), így simán lehetett keményeket lőni szerválni.Tanár bácsi nagyon örült, amikor megtudta, hogy tudok röplabdázni, így, amikor a töbiek tanulták a nyitás-fogadás alapjait, én voltam, aki szervált, ő aki fogadott. Egyik olyan jól sikerült, hogy a hüvelykujj át hátracsavarta,és eltörte. (Mondjuk ez ott nem tudtam egyből, csak annyi volt, hogy mondta a többieknek, hogy innentől ti próbálkozzatok, és másnap megjelent könyékig gipszben, plusz 4 évig poéntéma volt az eset)
Lényeg a lényeg, más sportágakban pl futás, talajgyakorlat nem voltam igazán jó, konkrétan talajból 2 db 1est kaptam egy órán. Az elsőt azért, mert én azt mondtam, hogy az én alkatommal ezt nem csinálom és leültem, a 2.at azért, mert túl hangosan röhögtem a többieken. Év végén viszont csak annyi volt a megjegyzés az értékelésemhez, hogy bár romló teljesítménnyel, de még mindig 5ös

Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS85Q-B - 31,5" NANO IPS QHD 180Hz
- CYBERLAB Telefon szerviz kijelzőcsere, akkucsere, javítás Oroszlány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B Monitor 4K-240hz/ Fhd-480hz 2ÉV GYÁRTOI GARANCIA!!!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Elkerültem középsuliba, ahol hát khm.. egy kisééé igénytelen volt a háló (kb fél méterrel volt alacsonyabb, mint kéne), így simán lehetett keményeket lőni szerválni.