Hirdetés

Aktív témák

• Kidus
    őstag

Pár tipp:
    Ne keress ilyen oldalt, kivéve ha nem vágysz folyamatos konfliktusra.
    SOK képet nem szabad feltölteni. Maximum a saját fejedben kialakult albumok legjobbját, legtöbb érzelmet megmozgatóját. (Pl. "ezt nagyon elbactam, de rohadt jó lett volna ha nem!" érzelem...) Sok képet a kutya nem fog véleményezni, szövegben javítgatni egyenként.

Az itteni DigitFényképes topik (bármilyen hihetetlen) MESSZE jobb bármelyik fotóvéleményezős oldalnál, megkockáztatom: tanulni is lehet belőle.
    Vagy flicker, és kommenteld föl rendesen. Nem rosszabb, mint más, tematikusabb oldalak.

Lelkes hobbifényképészek ritkán keverednek olyan helyekre, ami a "profik" zártköre.

Sokat kell olvasni és gyakorolni. Hajrá! ;)

Ja, csak halkan jegyzem meg, hogy a DigitFényképes topikban jó pár egyéb véleményezős oldalról is vannak "erős" emberek, mostanában egyre többen jönnek át. És még egy dolog: ki a profi..? Én egyetlen elfogadható definíciót találtam eddig: aki ebből él. Nem a legjobb, legszebb, legművészibb... Hanem aki el tudja adni a képeit. Az pedig NEM jár véleményekért szájtokra. Van saját oldala...

Nem szemelyes kepeket akartam feltolteni, hanem olyan kepeket, amik szerintem jol sikerultek, jol tukrozik azt, amit el akartam kapni, ami szerintem szep. Pl. egy allat, egy level, egy haz, vagy barmi mas, amire velemenyt varnek, mit lehetne jobban, milyen beallitassal kene, tippeket stb.
    Ez az inda nem tunik rossznak, az a fotozz az valami credit-eket emleget, egy darab kepet nem tudtam feltenni.
    Ezen kivul egy fizetoset talaltam csak, evi 40 dollar, viszont az tenyleg igenyes.
    Benezek azt hiszem az itteni topicba is.

Aktív témák