Hirdetés

Aktív témák

• jeges
    senior tag

Amennyire átnéztem az MP4 lejátszók kínálatát, úgy egy hónapja, én nem láttam olyat ami fájlmásolást gép nélkül tudna. Avagy ami bővíthető kártyával abba belerakhatod és tudsz képet nézni. De általában ezekbe minisd kell a fényképezőkbe pedig nagy van, tehátproblémás a dolog.
    DivX-et se nagyon visznek szinte mindegyik esetében konvertálni kell. Talán nagy árkategóriásoknál nem.
    Ekkor viszont szerintem már jobban jársz egy PDA-val.

tbs, PazsitZ, köszi!

usb-host: mintha írták volna, hogy ilyet tudnak bizonyos pda-k, de nekem nem jött le, hogy ez lenne az a funkció, ami nekem kell.

konvertálás: a qvga (240*valahány) felbontásra külön köll konvertálni? ezt pda felteszem nem tudja vagy csak qrva lassan.

a terv: jó előre konvertálok sok-sok filmet, amit tudok nézni, ezeket felteszem egy külsö merevlemezre, és így indulok útnak. ezekt út közben tudom cserélgetni a lejátszón. emellett a naponta lőtt fotókat is áttolnám a merevlemezre nap végén. ez mely pda-kkal kivitelezhető? 400mhz feletti proci, minél nagyobb felbontás, stb... akár konkrét alanyokat tudtok mondani?

Aktív témák