Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
E ize, csak most kapcsolodom be, ez a ize e most azt irja ki, hogy az illetekes tag melyik ev melyik honapjaban mennyit jartatta a pittyit?
Amugy joestet, asszem besoroztem, lovagoln voltam, macskat adoptalni voltam, megettem 3 tal szusit, egy szachwan-chicken plattert, egy mongoliai barbeque-t, ket salatat es bacon egg&cheese sandwich-et, fagylaltot es egy tucat buffalo wingset. Ja es loptunk kek meg zold tojasokat valami farmrol. Ezek ilyen lazan nem genkezelt tikok, olyan szinut tojnak amilyen kedvuk van.
Szorri, sokat pofazok, de kicsit megartott az arpale. Apamat nem latta valaki, nem valaszol egy fontos privirmre es ize. Mindegy iszok meg.
Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Gumi és felni topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szorri, sokat pofazok, de kicsit megartott az arpale. Apamat nem latta valaki, nem valaszol egy fontos privirmre es ize. Mindegy iszok meg.