- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ismerős lehet az iQOO Pad6 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- A HMD majdnem minden komponense érzi a Vibe-ot
- Yettel topik
-
27500 - 27401
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
3

Ugyanennyin múlt, hogy 4 legyen
-
djtoomi
addikt
-
REDeath
őstag
-
Bash
őstag
nekem szilveszterkor kifejezetten jól jött, csináltam vagy 100 képet, meg vagy 50 videót. És még úgy is élvezhetők, hogy pillanatnyilag nem müxik jól a kamerája.
Attól függ mennyire érzed gyakran úgy hogy "ezt a pillanatot/tárgyat/személyt muszáj lenne megörökíteni" (Én gyakran, és nincs mindig kéznél a digigépem
)És persze az élvezetet megtartottad magadnak

-
BlacKSouL
addikt
ezen is gondolkoztam már, csak nemnagyon találtam olyan telefont ami meg is éri és tetszik is.
walkam telóra nagy szükségem nincs mert a külön mp3 lejátszók híve vagyok, viszont az is igaz hogy az okostelefonokat se használnám ki teljesen. (pl emailezni nem fogok túl sűrűn).na jó, az SE S500 tetszik, csak elég szép ára van
Gondolom ezt olvastad: [link]
-
djtoomi
addikt
ezen is gondolkoztam már, csak nemnagyon találtam olyan telefont ami meg is éri és tetszik is.
walkam telóra nagy szükségem nincs mert a külön mp3 lejátszók híve vagyok, viszont az is igaz hogy az okostelefonokat se használnám ki teljesen. (pl emailezni nem fogok túl sűrűn).na jó, az SE S500 tetszik, csak elég szép ára van
Sztem kuksizd meg a Sony e. K800i-t nagyon jó ára van, nagyon jó teló, ha nem is mindig fényképezel akkor is mindent jól kielégít, szuper a kezelhetősége, kijelzője is gyönyrű, kamerája csodás képeket csinál, 3g-s nagyon szír teló!

-
ádyz
addikt
Samsung X700, the best mobile telephone!

Szerintem...
-
REDeath
őstag
Hát figy, arra elég egy kamera, hogy egy vicces pillanatot, vagy ilyesmit megörökíts.
Nekem jóval komolyabb kamera van a telefonomban, mint az E50-ben és még ez sem használható igazából másra, csak ha jók a fényviszonyok, értsd süt a nap.Amúgy azon is gondokkozz el, hogy kell-e egyáltalán neked okostelefon vagy sem.
Mindkettő elég lassú. Lehet, hogy mondjuk egy rendesebb Walkman SE-vel jobban járnál.ezen is gondolkoztam már, csak nemnagyon találtam olyan telefont ami meg is éri és tetszik is.
-
venember83
nagyúr
Jó éjt nektek!
Szep almokat!
-
(Kolombusz)
veterán
Jó éjt nektek!
-
BlacKSouL
addikt
ti mennyit használjátok a kamerát a mobilba?
e50 vs m600 közt dilemmázok, m600-ban nincs kamera, viszont nagyobb a kijelzőse és érintős.
szerintetek?
még nemvolt kamerás telóm, azért nemtudom hogy használnám-e a kamerát
nekem szilveszterkor kifejezetten jól jött, csináltam vagy 100 képet, meg vagy 50 videót. És még úgy is élvezhetők, hogy pillanatnyilag nem müxik jól a kamerája.
Attól függ mennyire érzed gyakran úgy hogy "ezt a pillanatot/tárgyat/személyt muszáj lenne megörökíteni" (Én gyakran, és nincs mindig kéznél a digigépem
) -
Ramius
őstag
e50 vs m600 közt dilemmázok, m600-ban nincs kamera, viszont nagyobb a kijelzőse és érintős.
szerintetek?
Az miért szempont neked, hogy mi mennyit használjuk? Én spec. évente max. ötször, de akkor nagyon jól jön

-
(Kolombusz)
veterán
szerintetek?
Hát figy, arra elég egy kamera, hogy egy vicces pillanatot, vagy ilyesmit megörökíts.
Nekem jóval komolyabb kamera van a telefonomban, mint az E50-ben és még ez sem használható igazából másra, csak ha jók a fényviszonyok, értsd süt a nap.Amúgy azon is gondokkozz el, hogy kell-e egyáltalán neked okostelefon vagy sem.
Mindkettő elég lassú. Lehet, hogy mondjuk egy rendesebb Walkman SE-vel jobban járnál. -
venember83
nagyúr
REDeath: Kb. semennyit. En.
-
REDeath
őstag
szerintetek?
-
fokukac
nagyúr
jaaaaaaa, TE az acévillámdécéről beszélsz..
ez mi is?

@Öregkócos: hát, mire én most odaérnék a sörrel, párszor éhen- és szomjanhalnék útközben...

Te provokálsz engem, ugye..?
-
venember83
nagyúr
Januar vegen lesz a teszt, azon mulik minden. Remenykedek, kicsit. Ha nem jon be, akkor repulok a Great US of A-be, aljamunkat vegezni 1-2 evig
Itthonbol eleg volt. -
(Kolombusz)
veterán
Egy ilyen nekem kell.
Csak jelenjen meg Európában és találjunk az egyik barátommal még egy énekest és egy dobost.
4-en megfinanszíroznánk, az fejenként 10-15 ezer huf. -
BlacKSouL
addikt
-
neduddki
nagyúr
hi!
me45-hoz nincs vkinek kabele kolcson egy fel napra, az enyemt tom hogy odaadtam vkinke mar nagyion regen, de mivel nem tom kinek nem tom tole kolcsonkerni, es noncs kedvem kezzel atirni az osszes adatot belole:- )))
koszi
udv
neduddki
-
Racecam
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Racecam
nagyúr
ez az acdc valami új p2p program?
mert a dc++-t ismerem, meg a bcdc-t is, na de acdc-t...

sör meg finom, csak nem egyedül...

Képnézegető, ennyit sem tudsz?

-
bolondember
MODERÁTOR
Jol beszelsz. Gyere ide s hozz sort!

télleg - jut eszem helyére:
az állás, ami miatt itt voltál. BP-n.
AZZAL mi van?
-
BlacKSouL
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
baaaaazzzz

hogy lehet ilyen f.ckin' ignorant valaki???
nem ismerni minden idők egyik legnagyobb rockzenekarának még a nevét se????
jaaaaaaa, TE az acévillámdécéről beszélsz..
ez mi is?

@Öregkócos: hát, mire én most odaérnék a sörrel, párszor éhen- és szomjanhalnék útközben...

-
venember83
nagyúr

Jol beszelsz. Gyere ide s hozz sort!

-
fokukac
nagyúr

baaaaazzzz

hogy lehet ilyen f.ckin' ignorant valaki???
nem ismerni minden idők egyik legnagyobb rockzenekarának még a nevét se????
-
bolondember
MODERÁTOR

-
fokukac
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
Igen, van 1000 loeros Skyline, csak tudtommal drag versenyeken hasznaljak, mivel nincs gumi, ami foldre tudna vinni ennyi loerot egybol. Barmilyen kanyarban kiporognel, stb stb. Oke, meggyoztel, ha lesz lehetosegem kiprobalom
De Richard Burns Rally utan valahogy arcade-nek tunik... 
Gyilkolja is a gumikat, kellettek hozzá a durva versenygumik, a kanyargósabb pályákon egy-két kör és utána érzed, hogy egyre jobban kopnak el a kerekek még bekapcsolt kipörgésgátlóval is. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a fékek is vesztenek a hatásfokukból, ha agresszíven vezetsz.
Ne hagyd ki, én még jobb autós játékkal nem játszottam, pedig PC-n is volt szerencsém híres arcade és szimulátor cimekhez egyaránt, a nagy nevek közül egyedül a gran turismo maradt ki.
-
tbs
addikt
-
fokukac
nagyúr
Igen, van 1000 loeros Skyline, csak tudtommal drag versenyeken hasznaljak, mivel nincs gumi, ami foldre tudna vinni ennyi loerot egybol. Barmilyen kanyarban kiporognel, stb stb. Oke, meggyoztel, ha lesz lehetosegem kiprobalom
esetleg lánctalp?

(fogy a söröm
) -
venember83
nagyúr
Figyi, próbáld ki.
Nem tudom, hogy egy PS2- nek milyen a kontrollere, de ez nagyon érzékeny.Amúgy meg 800kw-os Skyline lehet, a valóságban is tuningoltak fel 1000 lóerő felé Skyline-okat.
Kikapcsolt segítségekkel nagyon nehéz az úton tartani az autókat, kicsit nagyobb gáz, nem megfelelő ellenkormányzás és már szedheted is ki a kavicságyból az autót. Nagyon komoly telemetria rendszere van, monitorozza az autó rengeteg paraméterét, ha megfelelő alkatrészekkel szereled fel a kocsit, akkor rengeteg apróságot állíthatsz be, amik összességével egy adott pályára, vagy vezetési stilusra hangolhatod az autódat.
-
fokukac
nagyúr
Differenciálzár..?
Eddig azt gondoltam, hogy differenciálmű van. Bármilyen difizár a difimű két féltengelyét "zárja" ilyen-olyan erősségben.Önzáró differenciálzár a sportautókban, kézi kapcsolású pedig a terepjárókban szokott előfordulni... Illetve keverve bizonyos típusoknál.
Szerintem... Mondjuk tényleg van kézikapcsolású difizáras dákó terepjáró. Nem is rossz darab.

akkor lehet, hgoy hülyeséget írtam
asszem elmegyek aludni, idén eddig 10 órát aludtam.de a söröm még megiszom

-
tbs
addikt
Differenciálzár..?
Eddig azt gondoltam, hogy differenciálmű van. Bármilyen difizár a difimű két féltengelyét "zárja" ilyen-olyan erősségben.Önzáró differenciálzár a sportautókban, kézi kapcsolású pedig a terepjárókban szokott előfordulni... Illetve keverve bizonyos típusoknál.
Szerintem... Mondjuk tényleg van kézikapcsolású difizáras dákó terepjáró. Nem is rossz darab.

-
Kazimír
őstag
én csináltam ma, esküszöm!

de lefotózhatom neked holnap is, más szögből.
-
(Kolombusz)
veterán
Szimulator 800kW-os Skyline-al, joypaddel iranyitva... Ugye most viccelsz? Ha a 83-as elott tiv, utana meg us allna, akkor azt mondanam, hogy give me a break... De nem

mostmi: ez a nick se lesz hosszueletu

Figyi, próbáld ki.
Nem tudom, hogy egy PS2- nek milyen a kontrollere, de ez nagyon érzékeny.Amúgy meg 800kw-os Skyline lehet, a valóságban is tuningoltak fel 1000 lóerő felé Skyline-okat.
Kikapcsolt segítségekkel nagyon nehéz az úton tartani az autókat, kicsit nagyobb gáz, nem megfelelő ellenkormányzás és már szedheted is ki a kavicságyból az autót. Nagyon komoly telemetria rendszere van, monitorozza az autó rengeteg paraméterét, ha megfelelő alkatrészekkel szereled fel a kocsit, akkor rengeteg apróságot állíthatsz be, amik összességével egy adott pályára, vagy vezetési stilusra hangolhatod az autódat.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Kazimír
őstag
-
venember83
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
a koldusokhoz szeretnék hozzászólni.
ülök békésen göteborg bevárosában a csatorna partján, a padon, eszem békésen a pizzaszeletemet. Egyszer csak odajön a két szomszédos gyaloghídnál kéregető szerencsétlen koldus cigiszünetet tartani, és leülnek a hátam mögött lévő padra.
És elkezdtek magyarul beszélni, hogy ma még alig kerestek.

jó ilyenkor magyarnak lenni
ez most jólesett - mintha terhes macskával szekszualizáltak volna pofán...
MM: ja, egy ideje nem cseszegetnek ott, pedig nem vagyok egy mittomén... Volt, h a pamutkettes fukarban a zsebemből a telefonom elővetette a faszi, mert a hedszett a nyakamban lógott...

-
venember83
nagyúr
Nem arcade, ez szimulátor. Ez nem ilyen NFS PS féle gagyi játék.
Olvass el róla egy tesztet.
főkukac: köszi a kiigazítást.

Szimulator 800kW-os Skyline-al, joypaddel iranyitva... Ugye most viccelsz? Ha a 83-as elott tiv, utana meg us allna, akkor azt mondanam, hogy give me a break... De nem

mostmi: ez a nick se lesz hosszueletu

-
t1
veterán
De.
Van FAQ az xbox topik első hozzászólásában, én írtam, ha marad még kérdésed, tedd fel a topikban.ez kemény de lényegre törő válasz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
djtoomi
addikt

Én is be akarok szerezni egy 360-at,nem gond ha priviben nyaggatlak egy kicsit a témával kapcsolatban?

-
djtoomi
addikt
ülök békésen göteborg bevárosában a csatorna partján, a padon, eszem békésen a pizzaszeletemet. Egyszer csak odajön a két szomszédos gyaloghídnál kéregető szerencsétlen koldus cigiszünetet tartani, és leülnek a hátam mögött lévő padra.

Ehhh, ez druva.

-
fokukac
nagyúr

-
Csyppa
senior tag
Homotor: Szórakozott a PH!-n 10 percet

-
(Kolombusz)
veterán
Mar szinte gondoltam, hogy megeri kiprobalni, de kosz nem... Arcade marhasag nem er annyit. Nekem.

-
fokukac
nagyúr
én a pamutkettőben lévő fukarban jártam így - nem is emlékszem, h mi volt a táskámban, de értékes (asszem a fényképezőgép meg még vmi), és hát, mint azt ugye, nem fogom ilyen átláltszó "kitudjamennyireziher"-típusú szekrénykékbe betenni...
Srác rámszólt, mondtam, köszönöm, én ODA nem teszem be a táskám, sarkon fordultam és eljöttem - apropó: miért is van nekik akkor kamerás megfigyelőcuccuk? Dísznek? és a sok biztiőr az á(l)ruház területén?Hasonló: tavalyelőtt nyáron rendeltünk egy Pana TZ-1et az eksztRémdigitálnál, 96k - megjött, nyújtanám a kártyám, néni rámnéz és közli, h nem lehet kártyával fizetni... vegyek fel zsét - mondom NÉMET számláról itthon, ENNYIT?
Megköszöntem, átmentem a fukarba, ott 1k-val drágábban megkaptuk, kártyával fizettem...
velem is eljátszották ezt sokszor. raktam is mindig a cuccom a csomagmegőrzőbe (amiből van 20 db, ugye)
egyszer vállaltam a tortúrát, hogy beviszek értéket, mert megfelelő tokot akartam a fényképezőmhöz. Így a csávó ráragasztott egy cetlit a gépemre, tanusítandó, hogy igen, ezt én hoztam be a boltba.basszus, utána egy hétig kapartam a gépről a cetli maradványait, végül alkohollal kellett lemosnom.
---------------------------
azóta viszont valami változás történhetett, a westend és az árkád MM-ba nagyon sokszor járok be táskával, és sosem szólnak. IGaz, lehet, hogy az öltöny-nyakkendő teszi...
és újabban már az sem érdekel, hogy van nálam műszaki cikk. vegye el, és bizonyítsa be, hogy onnan szereztem.

a telefonom egy 4 éves 6310i, az mp3 lejátszóm egy 3,5 éves muvo2...

-
ngabor2
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Vagy összekerekes, vagy elsőkerekes autót válassz, azokat könnyebb irányítani.
Én egy Peugeot 207-tel kezdtem, de gondolom az North Americanban nincsen.Szerezz be egy differenciálzárat is az autóhoz, meglepően sokat javít a kanyarstabilitáson. Meg kezdőként ne kapcsolj ki minden driving aidet, az ESP-t kikapcsolhatod, de a kipörgésgátló, meg az ABS maradjon. Meg esetleg azt is beállíthatod, hogy a féktávokon mutassa, hogy fékezned kell-e még, a pályákat betanulni jóval egyszerűbb úgy.
Nincs live accom még, nyártól lesz.
ps: az összekerekes, 800kw-os Skyline-om úton tartani művészet. Bár tény, hogy szinte sínen megy a 600kw-os Corvettehez képes.

Mar szinte gondoltam, hogy megeri kiprobalni, de kosz nem... Arcade marhasag nem er annyit. Nekem.
-
fokukac
nagyúr
Én egy Peugeot 207-tel kezdtem, de gondolom az North Americanban nincsen.Szerezz be egy differenciálzárat is az autóhoz, meglepően sokat javít a kanyarstabilitáson. Meg kezdőként ne kapcsolj ki minden driving aidet, az ESP-t kikapcsolhatod, de a kipörgésgátló, meg az ABS maradjon. Meg esetleg azt is beállíthatod, hogy a féktávokon mutassa, hogy fékezned kell-e még, a pályákat betanulni jóval egyszerűbb úgy.
ps: az összekerekes, 800kw-os Skyline-om úton tartani művészet. Bár tény, hogy szinte sínen megy a 600kw-os Corvettehez képes.

csak mondom, hogy differenciálzár minden autóban van, még a dáciában is

amire te gondolsz, és extra dolog, az az önzáró differenciálzár.
-
(Kolombusz)
veterán

-
venember83
nagyúr
Hondaval? Ugyan... Hol maradnak a jo kis amerikai V8-asok

Kulonben tartozol egy privivel, de majd behajtom rajtad ha hazaertel.
-
Winner_hun
félisten
-
tiv83us
veterán
Elvonulok Forza 2-t játszani egy kicsit. Van egy verseny, amit az istenért nem birok megcsinálni, azzal fogok szenvedni.
En mar az elso palyan kihullok

Milyen kocsival erdemes egy kezdonek nekiindulni? En Acuraval kezdtem North America region, de nem hiszem, hogy ez az Acura fekszik nekem...ps: Ha van Live! Acc-od, tudok kuldeni csocsos-kocsis kepeket

-
bandus
veterán
tudom hogy ez majd feature lesz, de meg tudná mondani valaki hogyan érem el a játékos topikokat?
-
venember83
nagyúr
-
7
addikt
Aztan minek ebredtel fel? Vagy ez nem téli álom volt?
(Kolombusz): Mas alairas kene, ez nem vicces, nem gondolkodtal eleget...

A yeti nem maci meg süni, hogy téli álmot alusszon.

-
venember83
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
Elvonulok Forza 2-t játszani egy kicsit. Van egy verseny, amit az istenért nem birok megcsinálni, azzal fogok szenvedni.
-
7
addikt
Ez alvast jelent yetiul?

Igen.

-
RoyalFlush
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
Ez alvast jelent yetiul?

Reménykedjünk
-
venember83
nagyúr
-
7
addikt
Úgyis én vagyok a legaranyosabb... olyan aranyosan csucsukáltam, hogy a szobatársam még a zenétet is fele hangerőre vette.

-
venember83
nagyúr
-
ádyz
addikt
én a pamutkettőben lévő fukarban jártam így - nem is emlékszem, h mi volt a táskámban, de értékes (asszem a fényképezőgép meg még vmi), és hát, mint azt ugye, nem fogom ilyen átláltszó "kitudjamennyireziher"-típusú szekrénykékbe betenni...
Srác rámszólt, mondtam, köszönöm, én ODA nem teszem be a táskám, sarkon fordultam és eljöttem - apropó: miért is van nekik akkor kamerás megfigyelőcuccuk? Dísznek? és a sok biztiőr az á(l)ruház területén?Hasonló: tavalyelőtt nyáron rendeltünk egy Pana TZ-1et az eksztRémdigitálnál, 96k - megjött, nyújtanám a kártyám, néni rámnéz és közli, h nem lehet kártyával fizetni... vegyek fel zsét - mondom NÉMET számláról itthon, ENNYIT?
Megköszöntem, átmentem a fukarba, ott 1k-val drágábban megkaptuk, kártyával fizettem...
Igen, vannak ilyen "szerencsés" eseteim nekem is...

-
bolondember
MODERÁTOR
ahamm.
értem.akkor viszont marad a hordozható radiátor - egy kerekes kutat is vehetnél, biztos ami ziher: oda tolod ahová akarod, és máris van vized...

-
bolondember
MODERÁTOR
Ja, történetek ma délutánról.
1. DunaPláza, Szaturn. Mosogatógépet kéne nézni. Biztonsági ork elkap: hátizsákkal nem mehetsz (tegez, nem szokott zavarni egyébként) be. Nézek rá: "most akkor potenciális vásárló, vagy potenciális lopó vagyok..?". Visszanéz, nyitná a száját, én sarkon, majd el. Bolt.
2. Postás. Értéklevél értesítő. Lányom nevére. (Kettős neve van, anyujáé-enyém, azaz nem passzolok a levélhez.) Elmegyek a postára, hogy felvegyem. Nem vehetem fel, mert nem lakom vele azonos címen, nem is az a nevem. Lányom sem veheti fel, mert nem nagykorú. (3.5 éves) Menjek be a lányommal a posta ügyfélszolgálatára, hétköznap 9-15 óráig szül.anyakönyvi kivonattal, adnak igazolást... Kérdem, ki volt a levél feladója? Ha nem fontos, nem futnék utána (1 nap szabi). Nem modhatja meg...Nyugodt vagyok. Kedves vagyok. Nyugodt vagyok. Kedves vagyok. Nyug...

-
tiv83us
veterán
nagyon jó megoldás: nem ilyen hordozható energiazabáló szart vegyél - egy kétszemélyes hálózsákot, rucimentesen belebújni, aztán MÁRIS nem fáztok.
ha meg annyira összebújtok, h nem lesz köztetek semmi, akkor meg.. Akkor meg melegetek is lesz...
Nem szeretem a halozsakot...klausztrofobias vagyok benne

Meg azt nehezebb visszacsomagolni, mikor visszaviszem, miutan mar nem kell
-
Racecam
nagyúr
1. DunaPláza, Szaturn. Mosogatógépet kéne nézni. Biztonsági ork elkap: hátizsákkal nem mehetsz (tegez, nem szokott zavarni egyébként) be. Nézek rá: "most akkor potenciális vásárló, vagy potenciális lopó vagyok..?". Visszanéz, nyitná a száját, én sarkon, majd el. Bolt.
2. Postás. Értéklevél értesítő. Lányom nevére. (Kettős neve van, anyujáé-enyém, azaz nem passzolok a levélhez.) Elmegyek a postára, hogy felvegyem. Nem vehetem fel, mert nem lakom vele azonos címen, nem is az a nevem. Lányom sem veheti fel, mert nem nagykorú. (3.5 éves) Menjek be a lányommal a posta ügyfélszolgálatára, hétköznap 9-15 óráig szül.anyakönyvi kivonattal, adnak igazolást... Kérdem, ki volt a levél feladója? Ha nem fontos, nem futnék utána (1 nap szabi). Nem modhatja meg...Nyugodt vagyok. Kedves vagyok. Nyugodt vagyok. Kedves vagyok. Nyug...

1. Hulyegyerek!!
2. Köcög!! -
nike_
addikt
-
tbs
addikt

-
Racecam
nagyúr
Nem???
Pedig én úgy kezdtem volna neki.u.i.: Ne olvass vissza, hidd el nem éri meg.
-
bolondember
MODERÁTOR
A kutyak miota gerjednek a szenre?

figyu, ilyen családban mit vársz a kuyától?!

-
Winner_hun
félisten
Mikor lehet hegeszteni?

-
ngabor2
nagyúr
ha lesz időm, utánaolvasok. jelenleg néhány megtérni szándékozót igazgatok az Igaz Úton, meg wlan-antennát eszkábálok, meg keresem a következő hw-áldozatomat, amit szíjjjjelhekkelhetek. ez nem azt jelenti, hogy veszek egy zacskó fagyasztott hekk törzset, és szétütöm vele....
-
venember83
nagyúr
-
tbs
addikt
-
venember83
nagyúr
belső tüzelés, mi?
mint annó, mikor tüzelt a kutyánk, és csak akkor tűnt fel, mikor már a szénkészlet fele eltűnt a pincéből...

A kutyak miota gerjednek a szenre?

-
djtoomi
addikt
belső tüzelés, mi?
mint annó, mikor tüzelt a kutyánk, és csak akkor tűnt fel, mikor már a szénkészlet fele eltűnt a pincéből...

Ez fájt. 
nike_: A kutyákat nem bántani, legokosabb teremtmények a világon.

-
nike_
addikt
belső tüzelés, mi?

Hát ez jó

Mondjuk bolondembernek bolond a kutyája

-
ádyz
addikt
Én nem is értem amit irtál....

-
Racecam
nagyúr
belső tüzelés, mi?

Jaj!!

-
ádyz
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
belső tüzelés, mi?

Aktív témák
-
27500 - 27401
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Akciókamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új bontatlan garanciás MSI vector 16! rtx 5070 ti r7 8840hx 32 ram 1 tb ssd 240 hz 2k kijelző!
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 10/8 GPU, 16/14 CPU, 32/16 RAM, 1 TERA / 512GB - garancia (111)
- Vostro 3590 15.6" FHD i3-10110U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD (PCIe 4.0) magyar bill gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itthonbol eleg volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)