Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ónosesőtől jegesedett, nem letakarított utakkal tarkított szépjónapot mindenkinek

" Kulonben azonos nemu macskaval lepnetek meg a jelenlegi cicust? Mert az helytelen. "
Jelentem két nőstény bársonytalpú leledzik a családban, közös fedél alatt és nem tapasztaltam, hogy gázos lenne őket együtt tartani
A két macska között három év különbség van - ebből adódóan akadtak azért mókás helyzetek
Amikor idekerült hozzánk a fiatalabbik jószág, az első két hétben az öreglány fújt rá, féltékenykedett és látszott rajta, hogy iszonyatosan megsértődött. Két hét után megtörtént a szaglásszuk körbe az új jövevényt című protokoll, majd szinte örökbefogadta a kis újoncot
Nem egyszer lehetett látni, amint a csöppség szopni próbál a pótmamától, simán hagyta a mafla sárkány neki - talán még a teje is megindult, azt nem tudhassam mert én nem csekkoltam le
Más: Szégyen és gyalázat, de ma inkább buszra ülök, nem megyek autóval melóba - nem szívesen zúznám le a verdát.
Tegnap este már szemetelt valami az égből hazafelé jövet, ma reggelre jégpályává változott kisvárosunk.Ez úton szeretnék sok-sok csókot küldeni az illetékes úttakarító Zrt. főnökségének - bibircsókot a pöcse hegyére
Tegnap este óta nem tudták rendberakni az utakat, pedig nem lakom metropoliszban... 
Aktív témák
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Tegnap este óta nem tudták rendberakni az utakat, pedig nem lakom metropoliszban...