Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Isten igazából nem terveztem az árokba vágódást, csak hát...
Két Nővel voltam vásárolni.
Ez kihozza belőlem a szuicid hajlamokat és nem csodálkoztam volna, ha az egyébként nyugodtnak mondható gépjármű kezelési technikámon meglátszott volna a dolog 
[Siránkozás ON] Biztosan ismeritek azt a fajta medvetáncot, amit a kettessel kezdődő személyi számú egyedek lejtenek egy-egy bevásárlóközpontban, ahol gyakorlatilag minden létező polc előtti járófelületet végig kell toporogni, még akkor is, ha soha a büdös életben nem vennének le róla semmit. Utálok bevásárolni. Nőkkel pedig méginkább
[/Siránkozás OFF] Viszont a kisvárosunk közelében található egyik kistelepülésen ( Rácalmáson ) szemmel követhettem egy szintén hástókerékmeghajtású, ámde Szovjet gyártmányú személygépkocsi műszaki mentését, azzal ugynis tényleg az árokba parkolt a gazdája ( 1200-as, gyanítom még Zsiguli címszóval futó fehér jószág volt, genetikailag hiperpigmentált gazdival ) A mentést követően ismét meggyőződhettem az orosz technika elnyűhetetlenségéről, mert a Zsiguli saját lábán ( lógó kipuffogódobbal ugyan ) eltávozott.
Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez kihozza belőlem a szuicid hajlamokat és nem csodálkoztam volna, ha az egyébként nyugodtnak mondható gépjármű kezelési technikámon meglátszott volna a dolog