Hirdetés
Aktív témák
-
akasp
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
meg különbenis, elvileg amikor regelsz, akkor elfogadsz valamit, amit sose olvasok el, kivéve itt a ph! n
szal a szabályzatba ha nagyon kekeckedősek vagyunk, akkor bele lehetne fogalmazni (vagy már bennevan és akkor alapból ezt elfogadod, hogy adatot gyüjtsenek és publikáljanak rolad) (igaz ez árulkodik, hogy nem olvastam el az alapelveket, de elolvastam, csak már régen és minden okos ember felejt.)
meg akkor mi az iwiw? beperelem -
akasp
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a szarodában?
-
akasp
senior tag
hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BMW topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szal a szabályzatba ha nagyon kekeckedősek vagyunk, akkor bele lehetne fogalmazni (vagy már bennevan és akkor alapból ezt elfogadod, hogy adatot gyüjtsenek és publikáljanak rolad) (igaz ez árulkodik, hogy nem olvastam el az alapelveket, de elolvastam, csak már régen és minden okos ember felejt.)
(nepattogj te pattogo gizmó)