- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Természetesen nem a rendszer kijátszására szolgál, mivel az jól meg van írva, meg amúgyse
. Két up-ra van lehetőség igen, pont azt csinálja a program, mintha rámennél a hirdetésre, majd hirdetés karbantartása és nyomnál egy upot.
szerk: Hová nyissam Télapó, a szoftverpiacra?
Piacon elég hülyén nézne ki ugye, fáradt gőz, szoftverfejlesztés, os/alkalmazások, esetleg logoutra tegyem ki, vagy..?
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Írtam egy PH! apróhirdetés uppoló programot az egyik kolléga felmerült igényére.
Úgy működik, hogy meg kell adni a programnak a felhasználónevet és jelszót (amit megjegyez a következő belépésre), majd sikeres belépés után összegyűjti a felhasználóhoz tartozó aktuális apróhirdetések listáját és a hozzájuk tartozó upok számát, kilistázza, ezután pedig ki kell választani a felhozni kívánt topikokat (sorrend is beállítható), és az up gombra nyomni.
Az alkalmazás .NET Frameworkot igényel.
Mivel volt vele néhány munkaórám, és talán valaki (főként akinek sok topikja van, és lusta
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD FX
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Motorola edge 50 neo 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Két up-ra van lehetőség igen, pont azt csinálja a program, mintha rámennél a hirdetésre, majd hirdetés karbantartása és nyomnál egy upot.
Piacon elég hülyén nézne ki ugye, fáradt gőz, szoftverfejlesztés, os/alkalmazások, esetleg logoutra tegyem ki, vagy..?
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)