Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Google Pixel topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Természetesen nem a rendszer kijátszására szolgál, mivel az jól meg van írva, meg amúgyse
. Két up-ra van lehetőség igen, pont azt csinálja a program, mintha rámennél a hirdetésre, majd hirdetés karbantartása és nyomnál egy upot.
szerk: Hová nyissam Télapó, a szoftverpiacra?
Piacon elég hülyén nézne ki ugye, fáradt gőz, szoftverfejlesztés, os/alkalmazások, esetleg logoutra tegyem ki, vagy..?
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Írtam egy PH! apróhirdetés uppoló programot az egyik kolléga felmerült igényére.
Úgy működik, hogy meg kell adni a programnak a felhasználónevet és jelszót (amit megjegyez a következő belépésre), majd sikeres belépés után összegyűjti a felhasználóhoz tartozó aktuális apróhirdetések listáját és a hozzájuk tartozó upok számát, kilistázza, ezután pedig ki kell választani a felhozni kívánt topikokat (sorrend is beállítható), és az up gombra nyomni.
Az alkalmazás .NET Frameworkot igényel.
Mivel volt vele néhány munkaórám, és talán valaki (főként akinek sok topikja van, és lusta
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok?
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Home server / házi szerver építése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Tőzsde és gazdaság
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 16GB RAM/512GB SSD Space gray
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Két up-ra van lehetőség igen, pont azt csinálja a program, mintha rámennél a hirdetésre, majd hirdetés karbantartása és nyomnál egy upot.
Piacon elég hülyén nézne ki ugye, fáradt gőz, szoftverfejlesztés, os/alkalmazások, esetleg logoutra tegyem ki, vagy..?
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)