Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Írtam egy PH! apróhirdetés uppoló programot az egyik kolléga felmerült igényére.
Úgy működik, hogy meg kell adni a programnak a felhasználónevet és jelszót (amit megjegyez a következő belépésre), majd sikeres belépés után összegyűjti a felhasználóhoz tartozó aktuális apróhirdetések listáját és a hozzájuk tartozó upok számát, kilistázza, ezután pedig ki kell választani a felhozni kívánt topikokat (sorrend is beállítható), és az up gombra nyomni.
Az alkalmazás .NET Frameworkot igényel.
Mivel volt vele néhány munkaórám, és talán valaki (főként akinek sok topikja van, és lusta
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok?
Aktív témák
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) hasznát tudná venni, ezért gondoltam, esetleg közzéteszem. Érdemes szerintetek, használná valaki? Nem vagyok egy nagy topiknyitogató, nyissak ennek topikot, vagy befér valahova? Itt sincs igazán jó helyen a kérdés, de nincs piacos off. Mit gondoltok?