- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Na ja, egy darabig lehet rajta röhögni, utána meg belegondolok, hogy ezek nagy részét valszeg. a mi adónkból tartják el, az alacsony iq-juk ellenére ugyanúgy szavazhatnak (gondolom választásokkor kilóra meg lehet őket venni), és egyre többen vannak. Na meg nagy részük nem tudom mit csinálhatott nyelvtan óra helyett, de hogy beszélni ill. fogalmazni nem tanultak meg normálisan az is biztos.
Szerk: Nimrod: asszem az említett lilus videót én is láttam, hát az is elég tajparaszt picsa lehet. Viszont szomorú, hogy a ker. tévék mennyire rombolják a közizlést, és mégis van igény arra, amit gyártanak. A nyalinger kollégáról meg egy vicc jut eszembe: 2 kolléga találkozik a főnök gyomrában. Az egyik kérdezi: - Te is alulról küzdötted fel magad? -Nem, engem lenyelt a főnök keresztben.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Star Trek
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest