Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Na ja, egy darabig lehet rajta röhögni, utána meg belegondolok, hogy ezek nagy részét valszeg. a mi adónkból tartják el, az alacsony iq-juk ellenére ugyanúgy szavazhatnak (gondolom választásokkor kilóra meg lehet őket venni), és egyre többen vannak. Na meg nagy részük nem tudom mit csinálhatott nyelvtan óra helyett, de hogy beszélni ill. fogalmazni nem tanultak meg normálisan az is biztos.
Szerk: Nimrod: asszem az említett lilus videót én is láttam, hát az is elég tajparaszt picsa lehet. Viszont szomorú, hogy a ker. tévék mennyire rombolják a közizlést, és mégis van igény arra, amit gyártanak. A nyalinger kollégáról meg egy vicc jut eszembe: 2 kolléga találkozik a főnök gyomrában. Az egyik kérdezi: - Te is alulról küzdötted fel magad? -Nem, engem lenyelt a főnök keresztben.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Konfig Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX7900GRE 16GB!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest