Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
Algieba
őstag
''Szerintem a demokrácia a legforradalmibb dolog a világon. Messze forradalmibb, mint a szocializmis vagy bármi más. Mert ha hatalmad van, használod, hogy megteremtsd a közösséged szükségletét. És ez a választási lehetőség. Mert erről beszélünk, a választás lehetőségéről. Szabadságról szól a választásban. Ha ennek anyagiakkal szabnak gátat, a szabad választást veszik el.
Igen, mert az eladósodott ember reménytelenné válik. Egy reménytelen ember pedig nem szavaz. Persze mondhatja, hogy megtehetik, de ha épp a szegények Nagy Britanniában, az Államokban, a sarkukra állva olyanokra szavaznának, akik az érdekeiket képviselik, az lenne az igazi demokratikus forradalom. De nem akarják, hogy ez megtörténjen, ezért tartják az embereket pesszimizmusban. Szerintem két útja van az emberek irányításának: a megfélemlítés, és a demoralizálás. Tanult, egészséges, és öntudatos nemzetet nehéz kormányozni. És szerintem néhányak elemi gondolkodása, ''Nem akarunk, tanult, egészséges és öntudatos embereket, mert őket nehéz irányítani. A Föld lakosságának 1%-áé a Föld vagyonának 80%-a. Csoda, hogy ezt az emberek tűrik. De szegények, demoralizáltak, meg vannak félemlítve. Ezért azt gondolják, jobb a parancsokat követni és bízni a jövőben.''
Tony Benn, angol ex-képviselő.
Ui. : Most néztem meg Michael Moore dokumentumfilmjét az amerikai egészségbiztosításról.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Battlefield 6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Tekken 7 Playstation 4
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest