- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Aham....
Én most azért hagyom ott (itt) a BME építőmérnöki karát, mert kvázi semmi olyat nem nyújt nekem amiért ide jöttem. MA voltam állásinterjún. brutto 250-re mondták azt, hogy nem tartják elképzelhetettlennek. És olyan munkám lesz (80-85%), amit szivesen csinálok, mert szeretem. Nem kérnek diplomát. Se főiskolait, se egyetemi. Csak az a lényeg, hogy értsem amit csinálok.
Persze ehez hozzátartozik, hogy a leendő főnökömmel volt egy közös munkánk, ahol látta, hogy most hogyan tudok dolgozni ( BME-n dolgozom +ba), és Ő ajánlotta a fel a melóhelyet. Tipikus jó helen jó időben. Mindenek felett egy elégg komoly teljesítményt kellett nyújtanom ahhoz, hogy felajánlják a melót.
Konklúzió: A mi szakmánkban általában el lehet boldogulni papír nélkül is, de ahhoz komolyan bizonyítani kell a rátermettséget. A mai világban sokszor többkörös felvételik vannak. Itt lehetősége van az embernek bizonyítani azt, hogy ért a szakmájához. Bár egy diploma mindig sokat nyom a lattba....
Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest