- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Aktív témák
-
Eastman
addikt
Ezt a mailt írtam a cégvezh.-nek legutóbb:
''Kedves X.Y.!
Kicsit abszurd az a helyzet, hogy így május közepén egy télikabátról levelezünk, de egyrészről a vizsgáim miatt most van öt percem, hogy írjak Önnek, másrészről nem tudom lenyelni ezt a 20 000 Ft-os békát, hiába is próbálom, nem megy le a torkomon. Továbbra is megkárosítva érzem magam és nem tudom elfogadni a Békéltető Testület 2007 március 13-án hozott javaslatát és az Önök 20%-os árcsökkentésről hozott döntését. A hugocskám ruházati eladóként és üzletvezetőként dolgozik több mint 10 éve - jelenleg egy nagy francia divatcég magyarországi képviseletében - és elég jó belelátása van a vásárlók reklamációiba. Ki is kértem a véleményét. Az ő üzletpolitikájuk nem engedi meg, hogy egyetlen egy elégedetlen vásárlójuk is legyen hiszen féltik a cégük jóhírét, és szívügyükként kezelnek minden egyes panaszt. Én ezek után persze simán mondhatnám azt is, hogy többet nem vásárolok a XXXXXXXXX-ban, de a nyilvánossághoz szeretnék fordulni a dologgal és remélem, hogy az egyre erősödő fogyasztóvédelmi törvények és a jogsegélyszolgálatok a segítségemre lesznek. Most hál' Istennek kapkodnak az ilyen kacifántos történetek után. Arra kérem Önt, hogy találkozzunk személyesen és beszélgessünk legalább egy fél órát mielőtt továbbviszem az ügyet, hátha meg tudjuk győzni és találunk közösen egy kompromisszumos megoldást.
Várom válaszát!
Üdvözlettel: Én''
Erre jött az ''Ismételten kivizsgáltuk panaszát... '' kezdetű levél.

Aktív témák
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest