- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Imadom a paromat. Hajnal 3:45-kor csorompol a telefonom, kiugrok az agybol, azthiszem eg a haz, rohanok a vodor vizert, erre megtalalom a telefonom vibralni meg villogni a kupac soros doboz alatt. Felveszem es erre egy kedves hang kozli, hogy ''veled almodtam mult ejjel es olyan jo volt, csak akartam, hogy tudd''. Emlekeztettem ra, hogy nalam -6 ora a kulonbseg es kinda hajnal 4 sincs, de ez a lelkesseget nem folytotta el. Komolyan konnyebb megepiteni egy 4 savos autopalyat London es NYC kozott, mint asszimilalodni a nokkel

ui: Ettol fuggetlenul egyutt orulok az alom altal okozott elmenynek
ui2: Jut eszembe, mostanaban ott van most hajnal 3-4 kozott, rarobbantsam a telefont es elmeseljem, hogy ultra soft wc papirrol extra softra valtottam ma...
?
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 85% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 86% Akku Újszerű Kártyafüggetlen.1 Év Garanciával!
- Apple AirPods Pro 2 USB C
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?