- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilarena TV: Samsung Galaxy Ace 2
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Ha két és fél perc elég volt ahhoz, hogy lefordítsd franciára, akkor két és fél óra miért nem
elegendô ahhoz, hogy kitöröld a hozzászólásomat?
Már ha ilyen rendkívül segítôkész vagy. Mert nyilván nem poénból kérdeztem. Unokatesóm kérte,
hogy fordítsak le egy szöveget. Mondtam neki, hogy most dolgozom, de küldje át, megnézem.
Megnéztem, nekem túl nehéznek t?nt, nem tudtam vele megbirkózni. Gondoltam, kirakom a
PH-ra, és dolgozom tovább.
Visszaküldtem a francia fordítást, erre felhívott, hogy mizu. Megkért, hogy szedjem le a fórumról,
mert nem publikus. Szerencsétlen dolgozott volna, ha valaki, aki tudja, lefordítja neki azt a szart.
És én sem a farkamat verem idebent a melóban, nem sok idôm van az ökörködésre. Ha
megnézed az IP-met, rájössz, hogy miért.
Egyébként most is csak azért eresztettem ilyen bô lére, mert leszakadtunk a szerverrôl.
És most már tényleg nagyon örülnék, ha 968-tól fölfelé elt?nnének a hozzászólások.
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Gyúrósok ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Suzuki topik
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest