- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Brachypelma albopilosum (remélem jól írtam)
nagyon aranyos 'kis' jószág, nagyon szeretem. Lassan eléri azt a méretet amikor már napos egerekkel kell táplálnom de egyelőre beéri tücskökkel is. Viszont olyan mint egy kaktusz, vizet szinte nem is iszik, elég neki az a folyadékmennyiség amit a kajából szerez. Volt hogy két hónapig nem evett aggódtam is érte pedig csak vedleni készült. Mondjuk egy kísérleti példány 2 év 3 hónapig bírta kaja nélkül állítólag! A mérge elég gyenge ezért marás esetén elég bedobni egy kálcium pezsgőtablettát. Mivel a pókméreg sokkal összetettebb mint a kígyóméreg akadhatnak kivételek, ellenszert pedig egyáltalán nem fejlesztettek ki. Szóval aki allergiás tüneteket mutat az igen nagy bajban van... Szép számmal vannak képek neten pókcsípésről, (spider bite) némelyik elég durva. Nem félek tőle hogy valaha is megmarna, oda kell figyelni és ennyi. Bár sokszor még az elővigyázatosság is kevés, mert hihetetlenül gyorsak, csak egy villanást lát az ember mikor elejti a zsákmányt.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest