Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Brachypelma albopilosum (remélem jól írtam)
nagyon aranyos 'kis' jószág, nagyon szeretem. Lassan eléri azt a méretet amikor már napos egerekkel kell táplálnom de egyelőre beéri tücskökkel is. Viszont olyan mint egy kaktusz, vizet szinte nem is iszik, elég neki az a folyadékmennyiség amit a kajából szerez. Volt hogy két hónapig nem evett aggódtam is érte pedig csak vedleni készült. Mondjuk egy kísérleti példány 2 év 3 hónapig bírta kaja nélkül állítólag! A mérge elég gyenge ezért marás esetén elég bedobni egy kálcium pezsgőtablettát. Mivel a pókméreg sokkal összetettebb mint a kígyóméreg akadhatnak kivételek, ellenszert pedig egyáltalán nem fejlesztettek ki. Szóval aki allergiás tüneteket mutat az igen nagy bajban van... Szép számmal vannak képek neten pókcsípésről, (spider bite) némelyik elég durva. Nem félek tőle hogy valaha is megmarna, oda kell figyelni és ennyi. Bár sokszor még az elővigyázatosság is kevés, mert hihetetlenül gyorsak, csak egy villanást lát az ember mikor elejti a zsákmányt.
Aktív témák
- Projektor topic
- Arc Raiders
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- PlayStation 5
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ThinkPad P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest