- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
''ki mondt, hogy szomjas vagyok? vagy te csak akkor iszol söröt, ha szomjatos vagy?''
azt ismered, hogy kerdezik a falu alkoholistajat:
- pista bacsi! maga miert iszik ennyit? miert nem csak akkor, mikor szomjas? es akkor is miert nem csak vizet?
erre pista bacsi szinte felhaborodva:
- fuuuuuuj, min' a zallat? -
válasz
ngabor2
üzenetére
Méghogy kimennek belőle a szelek, olyan büdöseket tudok durrantani a bortól, hogy csak na
Ja hogy a szellemek....Az teljesen más tészta 
De most, hogy mondod, ha végre hazavergődök innen van is otthon egy üveg borocska a hűtőben, megnézem műkszik-e még a dugóhúzó
Van fehérrum is de az szar, meg HP is van egy üveggel, még névnapomra kaptam, na azt meg nem szeretem, szégyenszemre szbaolcsi legény létemre, de hát ez van 
Aktív témák
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja hogy a szellemek....Az teljesen más tészta