Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Aktív témák
-
REDeath
őstag
bakker ilyen nincs
a jó öreg keriot használom, és most van itt egy laptop, és megosztottam a netet, de kerionak csak a kereskedelmi változata tudja az átjáró módot 
Tudtok valami olyat, ami minimum a kerio szintjén van, esetleg jobb, megbízhatóbb, és ami a fő, hogy támogatja az átjáró módot?

kikapcsolt tűzfallal nem merem a család többi tagját a nethez engedni...
bár úgyis csak hétvégenként van ittohn a laptop (hp pavilon zd8000), talán az sp2-es tűzfal is megteszi ilyenkor?
ma volt egy hálózatbiztonsági féle előadás a sulinkban, ''mit tudnak a hackerek'' címen, de kissé csalódott voltam, mert a szöveg inkább csalogató volt, és valójában csak elmondta amit eddig is tudtam nagyrészt. Horváth Zoltán tartotta.
ami meglepő volt, hogy tuti pénzeli az ms, mert végig a ''megoldás'' a problémákra valamilyen microsoft termék volt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ANTEC TORONY PC HÁZ
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a jó öreg keriot használom, és most van itt egy laptop, és megosztottam a netet, de kerionak csak a kereskedelmi változata tudja az átjáró módot