Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
na hogy sikerült az első nap?
én is ma voltam, nekem elsőnek bejött, high-tech cuccok, ami kell megszerzik csak dógozzá, kellemes környezet, ingyen kávé, üdcsi, konyhásnénik kaját melegytenek, kihozzák, elmosogatnak helyetted
és elsőnek szimpatikus kollegák (bár már egyszer volt ilyen, ott 4hónapot voltam) -
troland26
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Anno ''fiatalkoromban'' én is majdnem ilyen telefonos kisasszony lettem , de miután túl voltunk OSS-en és el is mondták valójában mit is megy , hogy is meg hány kamera figyel és mennyi szalag rögzít ja meg , hogy kéthetente kiértékelősdi . Na akkor beparáztam és otthagytam az egészet .

-
ngabor2
nagyúr
Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest