Hirdetés
- Yettel topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
MIvel utalom a cupidos-t /Teged aze szeretelk Trak, hu ez micsoda vallomas, de msot ma minceki tugya:- )))/ ezert jobabn szeretk a webshoppol osszeszedegetni dogokat a rendelom esmer megtanajji ki hogy honan ocsobb:- )))
amugy aszittem Te is gyusz a Robibbaekkal, mert akro mutattam volna vmit, igy nem jarnal rosszul ha vmikor beugrana a vjukhoz mutatnke vmit:- ))) /Remelm Ovonenike nem pletykaltak:- )))/
amugy a szoakso low kost dogok lesznek irodai mukara mar csak egy alaplapban kene megallapodnaom, vegul is msot van 3 fajt analam csak kicsit meg kene nyustoni oket de nicns idom:- (((
udv
neduddki
mod: DragaOvoeneni: mile en egy szegeny ember vagyok magaank kell megkeresni a mindnapi keneyremet es vizemet:- )))
djtoomi: hat ojjan vagyok en???: - ))) amugy direk van kodolvan hogy az arr ane ileltekesek szmar nem legen ertheto:- ))) akinek szol az mindig kap mellg egy nsspk kulcsot oszt meerti.. nezd meg Tibikam es DragaOvoneni is erti:- )))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest