Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Történt valami?

Azon kívül hogy berúgtam a bejárati ajtón vagy fél liter húslevest...
Ha ilyen konstans hűtőgépbelső-közeli hőmérséklet van napközben is, akkor mindig kirakjuk a függőfolyosóra a kaja egy részét, annyival is kevésbé küzd a 25 éves Lehel***(*) hűtőnk.
Namost kimentem megnézni milyen az idő, és elgondolkodtam, amúgyis sötét van az ajtó előtt, és befelé jöttömben belerúgtam a fazékba, ami majdnem átesett a küszöbön, de inkább csak ledobta a fedőjét, és beköpött fél liter levest az előszobaszőnyegre, jó kis zsírdarabokkal egyetemben. És olyan zörgéssel, hogy a szembeházban kigyulladtak a vilanyok a hálószobákban. 10 percig törölgettem, de nem gondoltam, hogy ennyi levest képes magába szívni egy szőnyeg.
Bár tudom, a perzsa vízforgatós az különösen
más: érdekes, hogy a Hustler TV néha szélesvásznú filmet nyomat, olyan fura hosszúfejű emberek voltak rajta, de rájöttem, hogy van a tuneren átváltó
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest