- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hangszerelés talán kisebb részben, de még inkább a zenében elfoglalt helyük. Régen volt: beszélgettem zenész haverommal, és úgy tűnt, teljesen más a kettő (nagyon külön lapon emlegette őket). Megkérdeztem: ''mi a különbség a szóló- és a ritmusgitár között?''. Törés a beszélgetésben....néz rám, mint a síkidiótákra szokás...már kezdtem süllyedni a föld alá, mikor kibökte: ''semmi.''
[Szerkesztve] -
Niquis
aktív tag
Ovi
Kedvencem a témakörben az a videó, ami itthon készült az (asszem) 85-ös főúton, két suzukis srác... abban nincs ennyi kerékemelgettetés, viszont dinamikusabb az egész,...majdnem elmennek Soprontól Győrig kb 15 perc alatt, kereszteződés az általában nem érdekel senkit
na és így sokkal veszélyesebb is
Jaés miután mentek 260-270-el, leállnak és az arc fejcsóválva közli a másikkal hogy nem tudta kihajtani, mert nem megy rendesen az egyik henger...
)
Aktív témák
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Abból indultam ki, hogy nem egyszer láttam a két szerepkörben tökugyanazt a a gitártípust egymás mellett, és még a stack, amire kötötték őket, is ugyanaz volt. (Nyilván más beállításokkal.)

)