Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hangszerelés talán kisebb részben, de még inkább a zenében elfoglalt helyük. Régen volt: beszélgettem zenész haverommal, és úgy tűnt, teljesen más a kettő (nagyon külön lapon emlegette őket). Megkérdeztem: ''mi a különbség a szóló- és a ritmusgitár között?''. Törés a beszélgetésben....néz rám, mint a síkidiótákra szokás...már kezdtem süllyedni a föld alá, mikor kibökte: ''semmi.''
[Szerkesztve] -
Niquis
aktív tag
Ovi
Kedvencem a témakörben az a videó, ami itthon készült az (asszem) 85-ös főúton, két suzukis srác... abban nincs ennyi kerékemelgettetés, viszont dinamikusabb az egész,...majdnem elmennek Soprontól Győrig kb 15 perc alatt, kereszteződés az általában nem érdekel senkit
na és így sokkal veszélyesebb is
Jaés miután mentek 260-270-el, leállnak és az arc fejcsóválva közli a másikkal hogy nem tudta kihajtani, mert nem megy rendesen az egyik henger...
)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Motoros topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kuponkunyeráló
- Mesterséges intelligencia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Orion HS 200 hangfalpár
- HP X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 256GB
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Abból indultam ki, hogy nem egyszer láttam a két szerepkörben tökugyanazt a a gitártípust egymás mellett, és még a stack, amire kötötték őket, is ugyanaz volt. (Nyilván más beállításokkal.)

)