Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Hat gyerekek....
Tegnap reggel felkeltem hajnali 4kor, elmentem melozni. Majd 2kor vegeztem.
Itthon rajottem, hogy meghalt a gepem. Delutanra mar Sipivel es Grafival maszkaltunk a varosban, igyekezven elkerulni a mindenhol balhezo tomeget. Kulonfele furcsasagok, ket jo adag konnygaz, rosszul letek, es kavek utan vegul valamikor ejjel kikotottunk nalam.
Osszetettuk az uj gepemet, amit ezek a draga emberek varazsoltak nekem, majd hajnali 3ra sikerult netet is buveszkedni ra.
Ezek utan elindultam ujra meloba, szinte egybol. Megint 2kor vegeztem, mar csak arra gondoltam, mekkorat fogok aludni.
Etetnem az allatokat, degu fekszik, nem mozog a hatso fele.
Doki felhiv, korhazba beszalad. Degut megvigasztaltuk, bar a hatso fele tovabbra is elegge hasznalhatatlan, a lenyeg az, hogy sokkal jobban van, en meg halabol ( meg csak a jo tarsasag miatt is ) vegigvittem a dokival az ugyeletet. O meg ezert halabol hazahozott
Most ertem haza.
Szerintetek almos vagyok? Hat nem.... mar mindegy
Aktív témák
- Spórolós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Bittorrent topik
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest