- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Hat gyerekek....
Tegnap reggel felkeltem hajnali 4kor, elmentem melozni. Majd 2kor vegeztem.
Itthon rajottem, hogy meghalt a gepem. Delutanra mar Sipivel es Grafival maszkaltunk a varosban, igyekezven elkerulni a mindenhol balhezo tomeget. Kulonfele furcsasagok, ket jo adag konnygaz, rosszul letek, es kavek utan vegul valamikor ejjel kikotottunk nalam.
Osszetettuk az uj gepemet, amit ezek a draga emberek varazsoltak nekem, majd hajnali 3ra sikerult netet is buveszkedni ra.
Ezek utan elindultam ujra meloba, szinte egybol. Megint 2kor vegeztem, mar csak arra gondoltam, mekkorat fogok aludni.
Etetnem az allatokat, degu fekszik, nem mozog a hatso fele.
Doki felhiv, korhazba beszalad. Degut megvigasztaltuk, bar a hatso fele tovabbra is elegge hasznalhatatlan, a lenyeg az, hogy sokkal jobban van, en meg halabol ( meg csak a jo tarsasag miatt is ) vegigvittem a dokival az ugyeletet. O meg ezert halabol hazahozott
Most ertem haza.
Szerintetek almos vagyok? Hat nem.... mar mindegy
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Óra topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest