Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A Jazz ablakán van vertikális orientációjú polárszűrő? Ez valami tuti infó, vagy következtetted? Akkor jó eséllyel a City-én is van? Ez óriási. Vagy lemaradtam a szélvédőgyártásban, és már minden autón van ilyen?
Pont egy hónapja mondtam faternak, hogy van egy használhatatlan találmányom, miszerint a szélvédőkre kéne tenni fügőleges polárt, ami nappal kiszűrné a horizontális visszatükröződéseket, de ami az érdekesebb lett volna, hogy a fényszórókat gondoltam olyanra megcsinálni, hogy horizontális poláros fényt bocsátanának ki, és akkor éjszaka nem vakítana el a szembejövő. De itt egyből meg is bukna a dolog, mert akkor a saját fényszóróm vízszintes poláros fényét is kiszűrné a szélvédő, és akkor bentről nézve olyan lenne mintha nem is világítana meg semmit a környezetből a fényszóróm
Vagyis elvetettem a dolgot, de erre nem gondoltam, hogy az első fele működik a dolognak és már meg is oldották. 
Aktív témák
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagyis elvetettem a dolgot, de erre nem gondoltam, hogy az első fele működik a dolognak és már meg is oldották.