Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Jó nektek, hogy nálatok ilyen profi előrejelző rendszer van, de most mit kezdjek ezzel? Nálunk meg nincs ilyen. Egyébként is aki 9-re akart kimenni, 8-kor már nem igen tudta az omsz honlapját bújni. A szervezők lefújhatták volna a dolgot, de az is órákba telik, amíg a tömeg kijut a belvárosból.
-
tiv83us
veterán
-
parandroid
félisten
válasz
tiv61us
üzenetére
Ja, meg a szomszédok elölhagyták a lábost.
Persze legyek jönnek át most.
Tőlünk.
Oda.
A hajnali széllel.
Száll a megfejtők [fogadók] pora.
Azt hiszem, még kicsit fáradt vagyok így korán reggel.
Amúgy az ágyasztaltévé talán a legjobb kispál album, és az utolsó, amit tényleg szinte unalomig hallgattam. Az újabbak már annyira nem jöttek be.
Na, megyek is zsákmányállat máját mosni...
p -
parandroid
félisten
válasz
tiv61us
üzenetére
Nálatok lehet. Mi kicsit többet csinálunk belőle naponta, mint 200 gallon.

De ha gondolod, utánanézek, hogy pontosan miből készítik (mármint porból-e vagy szirupból), én csak a vizet tudom, hogyan csinálják. De azt nem porból. Kútból merjük ki.
Egyébként ha valakit érdekel, ma be kellett jönnöm dolgozni reggel hétre, mert meg kell számolnom, hogy megvan-e minden víz.
p -
ZCoyote
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Na ez nálunk is így van legalábbis törvényileg. Bár asszem itt a gazra vonatkozik.
Mondjuk mindenki nagy ívben tojik rá köztük a polg. hiv. is.
Ott ezt korrektül be is tart(at)ják?
A hátsó szomszéd telkén már embermagasságú gaz van úgyhogy én mint enyhe parlagfű allergiás minden reggel szipogva, bedagadt orral ébredek.
Egész nyáron nem vágták le, uh ennyit a törvényről.
[Szerkesztve] -
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Ez jó!
Erről eszembe is jutott egy történet.
A haverom a Royal-ban dolgozott (csálinger volt), de közülünk való volt, ezért egyre lejjebb csúszott a ranglétrán. A szálló éttermében kezdte, onnan került át az ételbárba, majd végül a banyatanyán kötött ki.
Erről tudni kell, hogy a bejárata nem a körút felől volt, hanem.....
Áá..., ez így nagyon hosszú lesz.
Inkább hallgatok. -
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Bevallom noiesen, en mikor ott voltunk, minden alkalommal degeszre tomtem magam.
Egyszeruen muszaj volt
Es ezek szerint mukodik a babona is
Irigylem azokat, akiknek van turelmuk fozni, en pl. most azert nem eszek semmit, mert nincs kedvem kimenni, es kotyvasztani.
Mar haromszor kimentem a konyhaba, es beleneztem a hutobe, hatha ott termett egy nagy darab sult husi, de sajnos vagy nagyon elbujt, vagy tenyleg nincs. -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Orosz baseball?

A melóhelyem a tetejéről nagyon jól látni a tűzijátékot au. 20-án.
Lapos tető, 7 emelet, a tető szélén egy kb. 40 cm magas valamivel.
Na most, ha azt valaki 2 méterre megközelíti, már rosszul vagyok.
És ide gyerekekkel szoktak jönni.
Egy ideje már nem onnan nézem a tűzijátékot.
u.i.: Lord Zero: De, perverz vagy.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
HI!
na ebben egyet ertunk, vlt nehany ehte amerikai /gorog,olasz,kanadai, magyar szarmazek, de mar kinn szocializaklodott, gyik: ott szuletette/ a kezem alatt es egyotnetu vlt az velmenyuk hogy ez tentyleg egy kcisi tvad vala:- ))) /pedg mitn tugyuk tok szelid es zszolid vagyok, ugye eszt DrgaOvoneni is megerositheti:- )))/
udv
neduddki -
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Arrol mar nem is beszelve, hogy a liftig sem jutnak el magnes kartya nelkul, arrol meg mar foleg ne is beszeljunk, hogy a liftbe sem tud beszallni kartya nelkul, ha ezek utan felgyalogol a 21. emeletre es a lepcsokon leviszi a szobam tartalmat, akkor meghajlok elotte, majd lelovom

-
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Olyan allatka is van, amelyik jobb, ha egyedul van, szelidseg miatt.
Ha parban vannak, inkabb egymassal foglalkoznak, vedik egymast, gazdit meg esetleg megharapdaljak.
Es alapvetoen azert szoktak ilyen kis mutyuroket venni, hogy lehessen oket babusgatni.
Szuleimnel 2 nimfa tanyazik, a fiu mig egyedul volt, folyamatosan enekelt, kedveskedett, evett velunk. Miota megvan a tojo, azota csak korulotte forog a vilag, es nincs danonaszas se.
Ez ervenyes a degukra is, mint kiderult nemreg
Horiknel es tengerimalacoknal szinte mindegy, meg nem hallottam rola, hogy befolyasolta volna a kezelhetoseguket a par.
Bar minden lehet, nem vagyok en sem szagerto
-
-
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Itt csak egy, de neki szemelyisege van.
Eloszeretettel all meg pl. 2 emelet kozott, vagy gondolja meg magat feluton, es megy vissza a foldszintre.
Mindig lehet izgulni, vajon mi lesz
Nem irigylem azokat, akik felnek a bezartsagtol, aki itt beragad, az akar meg is vacsorazhat, es megagyazhat maganak, aztan majd egyszer kiszedik....
Amugy tudja valaki, hogyan kell csoves kukoricat fozni? Van valami special trick?
-
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Most eszembe jutott, mi lenne, ha nalatok is olyan lenne a lift, mint itt.
Minden masodik nap elromlik, aztan lehet gyalog cikazni a tizedik es a foldszint kozt
Ott kicsit tobb emelet van, kicsit kinos lenne, mondjuk ott ilyen nem is fordulhat elo szerencsere
Par napja tudtam meg, hogy itt miert van nalunk ez:
2 ceg akarja megcsinalgatni a liftet, es amit az egyik megcsinal, a masik elrontja, hatha megunjak a regit, es valtanak rajuk, es akkor milyen jo lesz, kereshetnek ok majd tobb penzt.
Mindez ugy derult ki, hogy az osszes lift egyszerre romlik el mind a harom szomszedos lepcsohazban is
-
Kidus
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
En sem szoktam kimenni, ha nem varok senkit, meg se nezem, ki az.
De most azt hittem, hogy a kajamat hoztak meg, es aztan meglattam a nenit, es igy
De tobb ilyen nem lesz, kulonben is, a fiad ugy le fog cseszni, ha megtudja, hogy orom lesz nezni
#3983: azt nem mondta, hogy legutobb a liftbol is kizarta magat?
-
Feedoo
tag
válasz
tiv61us
üzenetére
Nem régiben hozzám is becsengettek de mikor kinéztem nem láttam senkit és mikor ajtót nyitottam két fiatal leányzó lépett ki az ajtó két oldaláról!
Nem voltak csúnyák de azért nem engedtem be őket a lakásba, és senkinek nem ajánlok ilyesmit!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Ez a sznob új nekem.
A vers, könyv tényleg fontos, én is dolgozom rajta, de nekem csak Windows van, azért megy ilyen lassan?
Gondolkodtam egy olyan könyvön, aminek két föszereplője van, akik többé kevésbé ugyanazt az utat járják be, mégsem találkoznak.
Csak a végtelenben.
Párhuzamosak.
Már megvan a címe is. -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Én is kipróbálnám, ha nem lenne ilyen drága.
Mármint itt.
Meg akkor át kellene állni.
Gondolom, fejben is.
Az meg már nem megy, ahhoz már túl sok Ice Teát ittam...
tiv83us: Én hiszek Neked!
Todod mit, még kedvet is kaptam hozzá.
Viszont, mivel egyáltalán nem ismerem, igazából nincs is igazi véleményem róla, de láttam, hogy ugrasz a témára.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Az Apple-t felejtsd el.
Majd én megmondom az őszintét, csak még meg kell vennem a cuccot.
Érdekes, én sohasem nyertem, viszont mindig jókat ettem, és néha véletlenül be is rúgtam.
De ez ritkán volt.
Inkább a szórakozás, buli, haverok.
u.i.: Meg természetesen a sport szeretete.
Majdnem kihagytam.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Mikor Pesten voltam, epp valami koktelt kevertem Kidusnak es jomagamnak. Kerdeztem tole valami ilyesmit, hogy ''amerikai, avagy europai stilusban kered?'' erre nezett ram nagy szemekkel. Mondom, akkor kapsz egy ''amerikai sztajlt''. Erre 90%-ig teleku*rtam a 3-dl-es poharat jeggel, majd ra az ital. Utana rajott a praktikussagara miutan levezettunk rola egy vitat, hogy igaz tobbszor kell ujratolteni, DE! hamarabb lehuti, jobban lehuti, lassaban olvad el a jegkocka es egy kis viz sosem art egy koktelba. Attol fogva 5 jegtartonk volt es meg az oszi levet is ''ameriken sztajlban'' itta

-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Ahh, ez meg par honapja tortent egy kontinensel odebb, a Lompos Farkas nevu helyen a VIII. kerben, a regi szep idoket felidezo racecam es jomagam korul

Racecam: Mit akarsz, ma sikerult megertenem egyet. A ''Juáji''-bol sikerult kibogoznom, hogy azt szeretne kerdezni, hogy ''(Are) You hiring?''.
Buszke vagyok most nagyon am magamra
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Fürdőnadrág, törülköző.
Meg ami rajtunk volt.
Leginkább farmer.
Egyszer Széplakon (felsőn, nem mindegy), az Interpress üdülő parkjában aludtunk vagy 5 éjszakát a padokon. Minden reggel 1/2 5-kor menetrendszerűen jött a kertész locsolni, és elzavart minket. Olyankor, ha átmentünk a SZOT ezüstpartba, az ottani gondnokig még tudtunk aludni másfél órát. (Nem kezdhettünk ott, mert az éjjel 3-ig még kutyával sétálgatott. Talán valamilyen alvászavarai lehettek.
) A 4. napon azt mondta, a kertész, hogy érezzük magunkat otthon, már megszokott minket. (Nagyon finom portorico rumot hoztunk neki.) Sajnálta, amikor végül elmentünk.
Na mindegy.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
tiv61us
üzenetére
Itt tartom szükségesnek megjegyezni: ROTFL.
Érdekes dolog ez amúgy, jópár dal van, amivel kapcsolatban Irigyet bármikor tudok idézni, de az eredetinek a szövege sose jutna eszembe... Ákos pl az Andante turnén rendszeresen rájátszott, mindig beleszőtte az Irigy-féle Indiánsrácot az eredeti dalba.
p -
parandroid
félisten
válasz
tiv61us
üzenetére
''Szanaszét marta a bikinim az ultra.''
Igen, ez már a paródia Hónaljmirigy módra. Sokat elmond a dologról, hogy zeneileg szanaszét veri az eredetit, a szöveg meg kb egykutya, csak ők direkt voltak viccesek.
Race: a klippről nem tudok, akkoriban még* nem volt tévénk.
* Most meg már nincs.
p -
ladybug
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Nyár van és semmi baj! Olvadok, mint a vaj.
Kend be a hátam és szeress bátran,
Hisz a szerelem is napolaj!
Itt van a nyár! nem raga-tagadom.
Jöhet a monokini hullám a balatonon.
Igazi kerekek a mellek és a fenék is formás.
Nem csoda ha beborul a szélvitorlás.
Még én is kibo-kibo-kiborulok tőle,
Mégis vágyom már egy monokinis balatoni nőre,
Aki nóra vagy zita, egy szexi parazita,
Kinek annyit kell csak mondanom: Béla vagyok szia!
Elhagynálak baby, de érzem nagy a baj!
Hozzád köt a három tonna déli napolaj,
S ragadom, tapadom, mint a nők a fapadon,
Rajtam röhög tegnap óta már a balaton.
No, de elég volt! Igen, elég már!
Három hét és véget ér az egész nyár.
Gyerünk! Lemegyünk a partra, ott van a sok baby!
Az sem baj, ha idén nyáron le fogok égni!
Egy éve már a szivem erre vár,
Napozunk a balaton mindkét partján.
Érzem már, hogy soha nincs határ!
Örökké tart a nyár!
Szemet szúr a didi, szinte ''kilukad'' a matrac.
Két ekkora ''lufival'' már levegőt is adhatsz!
A szerelem is napolaj a leégés ellen.
-gyere baby, kend be a mellem!
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

''a mac-em, adok hozza billt, meg mighty mouse-t is, en kabelmentesitek a MacBook Pro-val