Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Netfone
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
piqla
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
''en sokkal rosszabb velemennyel vagyok az utasokrol - megmondom oszinten, a donto tobbseg szerintem nem is erdemel jobbat, mint a jelenlegi lepukkantabb kocsik''
Ezzel teljesen egyetertek. Hiaba ide Combino, adok neki egy hetet, es az osszes kocsi ossze lesz baszva. Megcsinaltak az egesz jol kinezo (bar hasznalhatosagi erteket tekintve ketes) beallokat, azoknak a tamaszkodojukra is ra lett irva greffitisen, hogy geza.
Szar embereknek szart kell adni; es sajnos emiatt a kulturaltabb kisebbseg szivja meg.
Egyebkent tudom javasolni, hogy vegyetek olyan ''negyzetes'' foggantyut (szakszeru) ami a kallereknel van, azzal tudjatok nyitni a kocsikban a legkondi szabalyzokat. Nekem van
-
Tithian
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát igen, érdekes élmény, amikor felszáll egy galeri és elkezdenek csigerettázsni, holott dohányzó vagon nem is jár errefelé. A megoldás kigyúrt kalauz keretében szokott érkezni. A szesztől bűzlő negyven körüli focirajongó, a mindent összevizelő/hányó/köpködö, Nagykállóból frissen szabadult, rémisztő alak, vagy az n+1 gyerekét nevelni próbáló, neveléshez nem értő szülő - akit hallgatva egy pillanatra jó ötletnek tűnik a ''breeding license'' bevezetése - csak néhány a sok-sok tipikus vonatozó közül.
Hát igen.
Aktív témák
- ASUS Zenbook 14 UX425EA i7 1165g7/16GB/512SSD/100% sRGB/1.14kg
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest