- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Érdekes, amit mondasz, de egyben törvényszerű is. Hiszen a memória kitörlő szerkezetet is én találtattam fel veled. (Itt csak zárójelben jegyzem meg, hogy ezért pontosan 4825 évet kellett visszamennem az időben, és augusztus 12-én 14.16 perckor letépnem egy virágot, amire így nem tudott rászállni egy méhecske, és így nem tudta elkapni egy cinege, akit viszont nem tudott elfogyasztani egy réti héja, akit......, de nem részletezem tovább.) Ami a lényegesebb, hogy én viszont azt a készüléket alkalmaztam, Veled szemben, illetve rajtad (amit természetesen magam fejlesztettem ki), amivel a kitörölt agyakba, jelen esetben a Tiédbe, új emlékeket lehet betáplálni. Jelenleg is ezekkel az emlékekkel élsz. Így minden további írásod is, ezekből a hamis emlékekből táplálkozik, így nem tekinthető hitelesnek.
Természetesen mielőtt ezt a beavatkozást elvégeztem, az agyad eredeti tartalmát lementettem (egy általam feltalált szerkezettel), ez most is megvan, egy floppy lemezen tárolom.
Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest